Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

000000000

miröl akarsz apja?!:)))

000000000

Laci!  
A kérdésem most az, hogy hogyan kaphatnám meg ezt a "megbütykölt" postprocis AC változatot ill. update-ot, vagy micsodát?

000000000

D.Laci

Dobsz egy mailt meg 50 dollcsit.

000000000

persze,és igéretet kaptam rá hogy meg lesz!teszek ide fel egy képet rola,egy relifről,amit azzal csináltak!!!

000000000

eztv a kis elit is azzal csinlták!http://cnctar.hobbycnc.hu/N%e1dh%e1zi%20professzor/2010-02-24%2016%2021%2054.png" border=0>

000000000

ARTCAM TANFOLYAM  

Kétnapos alapozó tanfolyam. 2010. március 13-14. én lesz Hatvanban.  
Kezdés, mindkét napon 9 óra. Az ArtCam 2008. pro lesz a bemutatásra kerülő program.  

A tervek szerint, 16 óra foglalkozás lesz. Kivetítő használatával.  

A célunk a program alapszintű kezelésének megtanulása. Ami után mindenki tud kódot generálni a CNC vezérlő számára, gyártani, importálni, különböző mentéseket, méretezéseket, alakításokat, stb. Saját relief et (dombormű) készíteni, kombinálni a különböző relief eket. STL –ek BMP –k stb. felhasználása. Rajzból, akár szkennelt rajz vagy mesefigura 3D készítés, tervezés, stb. Kivágás, külső, belső kontúrmarás. Betűk marása gravírozása, 2D, 3D. kimarás, körbemarás. Mindenféle domborítások homorítások, készítése, kombinálása. Különböző tippek, trükkök megtanulása. Ezeken túl, még sok más.  

Lesz mód egyéni kérdések megbeszélésére is.  

Olyan átfogó alapokat adunk, ami elegendő lesz a saját továbbfejlődéshez is. De, érdeklődés esetén, lesz egy haladó tanfolyam is.  

Jelentkezéseket, érdeklődést, magánba kérem.  
Még néhány hely van. Nehogy lemaradj erről a talán utolsó lehetőségről !!!  
Van még 3 hely!!!

Danibá.  

000000000

Ezt a tanfolyamot mindenkinek ajánlom, megéri az árát! Nekem az előző nagyon tetszett, sokmindent tanultam, jó társaság volt.

D.Laci

Saját post-processor készitésröl is lesz szó?

sanka74

Ma sikerűlt kimarnom a címert, kb 5 órahosszat marta, előtolás 1,6 m/min,25 fokos tűhegyes maró,0,1 mm lépés.A végeredménnyel nem nagyon vagyok elégedett...hiába,sokat kell még fejlődnöm ArtCam ügyben....

http://kepek.freemail.hu/fototar/kepek/00/02/93/13/06/U0002931306/T00000001267191408523/5106567.jpeg" border=0>

000000000

Mi a gondod vele, a képet nézve jónak látszik?

Nemes Mihály

Sziasztok

Látom már megelőztek a címerrel:):)  Sanka74  nagyon király lett!!   Nem sajnáltad tőle az időt!

Felraknám  én is a készített címerem!  Ez a nulladik  darab, szóval ez azt jelenti, hogy  rosszminőségű fába készült , és persze a reliefen is lehetne még javítgatni.

Technikai adatok!  Méret  297x210x25mm plussz a keret!!   Nagyolás D6 maró F4000 2mm fogás mélység 44perc munkaidő.  Simítás D3 gömb F3000 60 perc .

Gép:! AC servo Yaskawa!

http://cnctar.hobbycnc.hu/Nemes&Nemes/P1020550.JPG" border=0>

http://cnctar.hobbycnc.hu/Nemes&Nemes/P1020551.JPG" border=0>

Nemes Mihály

Bocsi !!  valaki áthelyezné nekem ezt az egészet az ezt készítettem  Topicba!!!

Bocsi elnéztem a helyet!

000000000

nem látszik igy a képről hogy okod lenne elégedetlenkedni,de a lenini mondást biztos ismered??!!!:)))

sanka74

Да,учиться,учиться,учиться...

Ha jól gondolom erre gondoltál,és milyen igaza volt....
A felső résszel nem vagyok megelégedve, nagyon apró likacsos, nem olyan szép mint a Misié.....Az ezt készítettbe tettem egy angyalosat is,azt pedig mélyebben kell majd marnom....csak azért tettem ide mert ac-vel készítettem,de a g-kódot Cut3d-vel készítettem...köszi az elismerést, de én nagyon messze vagyok még tőletek...