Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

s7manbs8

Mi lesz a neve ? Marok Marcsa ?

000000000

000000000

hát nem egy Capa kép,de igy néz ki valahogy,a ceruzaja lenne a táblán!http://cnctar.hobbycnc.hu/N%e1dh%e1zi%20professzor/DSC00725.JPG" border=0>

43pbwjg8s

Túúúútíííí! :)
Látásból ismerem!:)

000000000

Vbodi barátom!
A "famuffal" kapcsolatban alapvető követelmény az, hogy belül síma, meleg és kalibere "hangolható" legyen. Az sem ártana, ha a "munkábavétel" során ütemre vinnyogna egy kellemes háttérzene kíséretében.  
A mellékelt képet kiindulási alapként ajánlomm...  

http://kepfeltoltes.hu/100301/valami1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" > fotó itt

(moderálva lett kicsit, de azért jól néz ki)

000000000

Fúj!
Bocs! Nem ilyen lovat akartam! Lehet törölni!

000000000

Üdv Nemes Misi a címer szerintem kitűnő,lehetne akkor szó a reliefről?:-)

000000000

Ja és valaki tanítson ki hogyan lehet ide képet feltolni nektek...........

000000000

Akkor mondok csak négy példát a sok közül:
Általános iskola felső tagozatában járt velem egy gyerek akinek a matektanár csak ezt mondta: "Kerekes, Kerekes, jó nagy egyes". A csávó 2X-es  bukott és  a 8. osztályt, valamint  a gimit is csak alig végezte el. Ma ez a srác egy neves külföldi bank leányvállatának egyik főnöke, mert külföldi rokonai "odasegítették". Gimnáziumi padtársamnak is gyenge volt az eredménye. De ügyvéd lett és jócskán "privatizált". Most milliárdos és közülünk a leggazdagabb ember. Mikor a doktorimat írtam egy srácnak  egyetlen külföldi ötletből lopott számítógépes program lekoppintása is elég volt a kandidátusi címhez, mert faterja benne volt a Tudományos Minősítő Bizottságban. Végig kitűnő tanuló voltam. Elméleti fizikusnak készültem, a középiskolában eredményesen versenyeztem a tanulmányi versenyeken. A Szu-ba a lehetséges két hely egyike így magasan nekem állt. Az egyiket elvitte Almár Iván, a tehetséges csillagász. Ez OK, mert ő mindíg jobb volt mint én. A 2. helyre azonban Erdei Grúz Balázs, az akadémia akkori elnökének fia jött be, akit később a gyenge képességei miatt kirúgtak! Én pedig kényszerűségből (mert német + egyéb származású és szegény voltam) "csak" motor konstruktori szakon , gépészmérnökként végeztem. Mondjam még?????

yb8iik8sz

Szép kép!
Magam is tapasztaltam hasonlókat az ArtCam nvü programmal kapcsolatba.
Relief lesz belőle?

000000000

tudom Géza bácsi,hogy hogyan mentek akkor a dolgok,és sajnos a nomenklatura most is létezik,és mint lenin,ugy ez is volt van és lesz sajnos!viszont a nevedre nagyon bűszke lehetsz,mert egy kitűnö fegyver márka,és igy kicsit érezd magad kárpotolva!:)))az én idömbe,nem egyesnek hivták az elégtelent,ha nem stilszerűen érintö egyenesnek!:))))

sanka74

Sziasztok! Hétvégente nincs netem,azért nem válaszoltam! .stl-ben van meg, ugyanis én csak igy tudok marópályát generálni. Ha abban is jó lesz természetesen elküldöm...

sanka74

Igazad van, csak még azt nem tudom ezt hogyan kell megcsinálni az AC-ban..de majd rájövök erre is...

000000000

Tisztelt MESTER urak akik ezeket a címereket feltették ide,sírva könyörgök egy art filéért,belefogtam én is a reliefbe vektoros ábrából kiindulva de a koronánál súlyosan elakadtam ,igen sokat kell tanulnom még az Art-ot.Ez a 3D cucc még nem igazán megy ezért is megyek Danibá szárnyai alá kicsit..........
szigeti.endre@gmail.com  

sanka74

Az utolsót .art-ban küldtem,igaz nem volt valami szépen elkészítve.Azt megkaptad?