Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

yb8iik8sz

Kb értem.Ne legyen háttér,csak a dombor.Mint a képen.
Elsősorban ne feled a "Draw Zero Plane" kikapcsolni.Ne húzd ki a hátteret(ez egyértelmű).Smoothnál meg jelöld ki a területet("sculpt only under colour"),hogy ne rondítson bele. kb.ennyi

yb8iik8sz

Rabb Ferenc

Pittyentsd be az "Automatic Boundary" gombot a 3D marópálya generálás előtt. A tényleges kontúrt pedig a "2D Prifiling"-el csináld - csak a kontúr vektort kijelölve.

yb8iik8sz

Leesett.Jogos amit Ferenc ír. Vagy selected vector, és akkor csak amit kijelölsz.

sanka74

Huuuuuuu...köszi..mettől jobban belebonyolódok annál magasabnak tűnik...de majd csak öszzejön..

sanka74

Ez nagyon király...ezt igy megcsinálni kb mennyi idő Neked?

yb8iik8sz

Egyik éjjel rajz,azt egy-két éj kihuzig.
Területszerkesztéssel tuddok jókat rosszakodni,meg,hogy mi mekkora légyen.
Címer 11 dwg-ből állt össze.
(bár most 2 napja(éj) csak rajzolok(Escher kép) és még sehol nem tartok,a rajzal sem)

000000000

Megírnád nekem privátban a tanfolyam költségeit? Köszönöm

000000000

Tisztelt kollégák!
A következő problémám vár megoldásra(ha jobb topikba is rakhattam volna a moderátornak azt megköszönném).

Tehát egy (vagy több), olyan program nevére , esetleg  linkjére lennék kíváncsi ami segítene nekem feliratok gravírozásában azzal hogy a leírt betűk képét iso, vagy egyéb (pl.:Heidenhain) programkódokká alakítva kapom meg, ezt betáplálva a CNC megmunkálóközpontba, már hasítaná is a vasat.
Leprogramoztam  már Heidenhain pgm. nyelven a teljes angol ABC-t, plussz a számokat(martam is vele amit kellett), de az nagyon hosszadalmas, bonyolult (koordináta traszformációk, kicsinyítés, nagyítás, tükrözés stb..) a végeredmény pedig tul sablonos lett.
Jó lenne egy kicsit könnyíteni ezen, és több betűtipust is kipróbálni.
Előre is köszi a válaszokat!

VViktor

Szia KKaresz. Én a Galaad nevű programot használom ékezetes betűk írására és g-kód generálására, ha jól emlékszem az tudja az *.iso kiterjesztést.Tehát azt tudom neked javalni ha gyors könnyű és több típusú betűket szeretnél vésni,hogy azt töltsed le.Bár azt nem garantálom, hogy a te gépedhez pont jó a generáló része de azt át lehet írni olyanra amilyenre csak akarod.Én is ezt tettem hogy az Emc vigye minden hiba nélkül. Üdv Viktor

000000000

Hello VViktor!
Tetszik a program, de nem találom sem az Isohunt-on, sem a Rapidshare-en, Ha neked van működőképes verziód, el lehetne valahogy juttatnod számomra?

Más: A "Trigfix32" nevű svéd kontur geometriai program nincs meg valakinek?

VViktor

Szia KKaresz Tessék egy link.http://www.galaad.net/download-eng.html " TARGET=_fnew>Galaad letöltés

kfhhyweby

VViktor

Működő képesről volt szó.[#bee1]

000000000

szia !nem tudlak elérni emailben,és fontos lenne!!!