Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

000000000

az nagyon apro betű,és ahozz már spéci gravir tü kell!min.0.1 élű!meg mibe akarod marni?fába-fémbe???

may47wb

Üdv Tibor!  
Holnap megyek Debrecenbe, kapok fát? JóFAjtát? :)

VViktor

Sziasztok. Volna egy nagy kérdésem AC használok. Motorostól vetem gravirtűt  aminek a paraméterei 20fokos és r0.2. Ezt hogyan adjam hozzá az Ac szerszám listájához? Falaki töltse ki és fényképezze le nekem. És rakja fel ide.Előre is köszönöm  Viktor.

may47wb

Helló!
Én a "Conical Flat 0.1 - 20deg"-et választanám ehhez a tűhöz, a m/min-ot be kell állítanod az editbe.

VViktor

Köszi Nemes János megpróbálom ;)

VViktor

Ezt a sárkányt szeretném hirtelen felindultságból kimarni vele  
http://kepfeltoltes.hu/view/100319/sarkany_www.kepfeltoltes.hu_.png" border=0>

000000000

Köszönöm a válaszokat.Megvan a hiba, a gépen volt kicsit felazulva egy csavar.Már csak az a kérdésem hogy tudnék belemenni a betűbe egy fogásból 0.3-ra, úgy hogy ne nézze a betű szélét, és a betűben egy vonalból oldja meg.

yb8iik8sz

Előszoba ajtóba gondotam kimarni.

VViktor

Szia Plk . Első osztályú a munkád, kérlek mutassad majd meg ha készen lesz.

yb8iik8sz

Ksznm.
Még javítgatom,itt már 3 hibbal kvsebb:http://www.reliefproduct.com/MCEscher.html,
azt még kitalálom,hogy a cnc mászik az ajtóra,v ajtó a gép alá.(nagyon macera leszedni)
Nagyon gáz gondolat,hogy felállítom a cnc-t és rögzítem az ajtóra,majd marok?

000000000

Szia Pali,

Kellene a sarkokba élet rajzolni ott fent a boltíveknél, ahol a falak találkoznak.

yb8iik8sz

Szia Gábor!
Jól látod.Ott is.Meg még mennyi apró javítható.
(bevallom már semmi kedvem ezekhez a reliefekhez,3D-ket szeretnék rajzolni, és azt kimarni a majdani új marógépemel)

000000000

szia Palikám!tesokám,ugye szombaton beszélgetűnk a talin?

yb8iik8sz

Bár rep jegyem van,bizára(tudod,hogy a mániám),de azt szem tolom egy hetet.
És ebben az esetben mindenképpen szétbombázlak kérdéseimel.
Máris itt egy.
Véletlenűl nincs egy kis darab rézlapod vagy bármi,amiből tudnék egy pár névjegykártyát csnálni?(gravíroznék,még sose tettem)

kfhhyweby

ac2010-hez nem tud valaki "okosságot"?