Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

43pbwjg8s

Most nézem a szobrot....
Ezt nem gondolhattad komolyan hog yilyesmit én megcsinálnék!!!

Egyéként lesz egy dolog amit viszont nekünk kell majd (a feleségemnek és nekem). Nem olyan régen beszéltünk róla, hogy egy-egy kis szoborba öntve szeretnénk majd egyszer nyugovóra térni. Öteteim vannak, viszont azzt biztos, hogy nagyon nagyon sokáig fogom készíteni.

s7manbs8

A művészek egymáson is szoktak ámulni-bámulni, mert nincs is két egyforma. [#circling][#circling]

43pbwjg8s

Bocs javítva:
"...Ezt nem gondolhattad komolyan hogy ilyesmit én meg tudnék csinálni!!!..."

Igy egyértemű.

000000000

Nagyon ráér az Barátom!!!!!!

43pbwjg8s

tudod...
Soha nem lehet tudni.
Én is ugy állok a dologhoz hogy csak messzire előre nézve.
De szeretnék valami nagyon szépet majd. Valami hasonlót, de természetesen személyeset:
Persze valami olyat amit meg tudok majd oldani CNC-vel mert nagyon bumszli kezem van.
http://cnctar.hobbycnc.hu/KisKZ/statue/Statue1_1.JPG" border=0>
http://cnctar.hobbycnc.hu/KisKZ/statue/statue2_2.JPG" border=0>

000000000

Sajna én nem vagyok művészlélek mint a kisebbik, 55 éves korában meghalt bratyóm volt. Egyszerűbb, főleg műszaki jellegű dolgokat (repülőmodellek, elektromos gitárok, mindenféle gépalkatrészek) csinálok, amelyhez az AC még sok is. De lehet, hogy egyszer a Rodin szoborral is megpróbálkozom. Pl. ősszel, mikor a balatonfüredi szívkórházban leszek 3 hétig. (Hacsak addig nem előz meg engem ebben a munkában valaki).

3vv2btrhv

http://cnctar.hobbycnc.hu/HUNKA/David/!2.5.3/BLENDER-SCULPT.png" border=0>
Nem szorosan AC-probléma , de nagyon unom , hogy az AC-ben a szobrászkodásnál nem lehet forgatni virtuálisan a modelt. Ezért használom a Blender progit .

D.Laci

Mi az hogy nem lehet???

000000000

Tiborkám,ezt ugye te sem gondoltad komolyan amit irtál????:))))

000000000

Szervusz tibor!
Ezek szerint me jöt be neked a rhino 3d abban hitél inkább!
rhinocam szoktad használni?

000000000

Segítséget kérnék. .cor rajzot hogyan lehet ArtCam9ben megjeleníteni normálisan ?Végigpróbáltam a Corelx3 összes mentési módját,de használható eredményt nem kaptam.

000000000

szia!milyen formátumba van a megjelenitendö rajz?nekem sosincs ilyen gondom,és nem tudom milyen AC-t használtok???!!!én az iges,ige,ai,eps,dfx,dfx,dwg..stb.mind bejön!

43pbwjg8s

Nem mentés, hanem export!!!
Találni fogsz azok közül amit Tibor koma felsorolt!

kfhhyweby

Szia!Még csak most ismerkedem a Blender 3D-vel,hogyan tudok képet,pl jpeg betenni a munkatérbe?

000000000

Elnézést...exportot akartam írni...úgysem megy.Egészen egzotikus alakzatok születnek. CoerlX3 ból- ArtCam9 be szeretnék .