Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

000000000

én a baumaxba szoktam venni ilyen kis mini furoba foghato kis réz anyagu drot korongokat,olyan 30mm átmérőjű,és azzal finoman körbe "sepregetem a mintát,és nagyon szép lesz!

s5f8tmfv3

000000000

biztos találkoztál már ilyenne korongokkal, és jo sokat tarts belöle,mert igen kopos fajzta!meg a védö szeműveg nélkűl felejtsd el!!!

s5f8tmfv3

Igen, azt hiszem van is ilyenem itton, csak elő kell túrnom. Ha jól emlékszem van műanyag kefés is, az is jó? Mekkora fordulaton használjam?

000000000

én 20 ezerrel szoktam használni.a műanyag is jo ha mondjuk lazurral kented be,és azzal át keféled,és olyan szép kis patinát ad neki!

s5f8tmfv3

http://cnctar.hobbycnc.hu/Amator/Pics/brush.jpg" TARGET=_fnew>Ilyeneket találtam. Kb. 20mm átmérőjűek, és ugyan sárga színűek inkább acélnak gondolom mint réznek.

000000000

ők azok!!!a balszélsöt szimplán szoritsd egy sima lapra és korong lesz belöle!

s5f8tmfv3

Hálás köszönet! Holnap ki is próbálom.

000000000

meglátod spéci lesz!:))

000000000

... én még javasolnám a hosszú ujjú viseletet mellé, mert karbamászó szálai vannak, és észre sem veszed! :)

s5f8tmfv3

Köszönöm a jótanácsot! Ma eljátszottam az időt egy frekiváltóval, de ami késik az nem múlik.

000000000

Sziasztok!
Abszolút kezdő vagyok, és az iránt érdeklődöm ,hogy egy 30 fokos engraving tűvel hogy tudom úgy kimarni a 2.5 mm-es betű belsejét, 0.3 mélyen, hogy a betűk ne mosódjanak el.

000000000

ez sok mindennek a fűgvénye,és függ a betűk karakterétöl,fazonjátol!

000000000

Aril, Arial félkövér, Berlin Sans FB, Calibri, Calisto MT, Cambria Math, Coolvetica, Courie New Baltic, Franklin Gothic Demi, Gill Sans MT, Lucida Sans, Microsoft Sans Serif, Perpatva Titling MT, Rockwell, Tahoma Times New Roman Baltic, Verdana, ISO ezzekkel próbáltam eddig ugyanaz az eredmény

besirkyjh

Szia  

Valami képet tehetnél rola hogy lássuk mi a gond .
A 0.3mm mélység az nem olyan nagy ( bár 2.5mm-es betüknél ) .Mekkora a 30 fokos tüd kereszt éle?