Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

43pbwjg8s

43pbwjg8s

Huu!! Gratula! Nagyon jok!

Rabb Ferenc

Szenzációs! Csak kicsit úgyéreztem magam, mint amikor Richard Cleydermann-t néztem a tv-ben. De utána  egy pillanatig sem jutott eszembe, hogy most már én is tudok zongorázni.

Bár ki tudja! Lehet, hogy mégis? Csak még sohasem próbáltam...

43pbwjg8s

Tudod mi a röhely?
20 éve igy irom és mondom, és most rá kell jöjjek, hogy teljesen igazad van és hibásan teszem. :)
Mea culpa és teljesen igazad van.
De mentségemre legyen mondva, a gugliban a Sclupture-t keresve látom, hog ymá sis elköveti ezt a hibát.
Bocsánat ha továbbra is el fogom követni!

És köszönöm a figyelmeztetést!

s7manbs8

Ez valószínűleg  a PC billentyűk leütése közben cserélődött fel.[#circling][#circling]

yb8iik8sz

Köszönöm.
Szerintem te leszel az első, ki rájön végtelenül egyszerű kis "csalásomra".
De ettől ezek még reliefek és kimarhatók.

The Little Prince

43pbwjg8s

Tippelek:
Csupán annyi, hogy a kész teljes 3D modellnél megkerested azta vonalat, ami felett már nem alámetszett és ezt engedted a 0 sík fölé?
De ha így van, akkor sem ez a lényeg, hanem az, hogy használható és emellett nem utolsósorban szép.

Mondjuk a 2206.... Bár nem látom a modell magasságát, de ott nem egészen illene ez a mód a képbe.
Ott mintha még össze is nyomtad volna egy irányban a modellt egy scale-lel.
Persze lehet hogy csak igy látom és gondolom.

A lényeg:
Nekem nagyon tetszenek igy is.

000000000

hát Palikám,ezzel nem fogsz betörni a relief piacra!:((((

43pbwjg8s

Hunka Tibi!
Bízz és megadatik!
4.01 jó vagy mindenképp 3-as sorozat?
haladj a korral!
Már csak két óra, mostantól, hogy írom ezt. :)

43pbwjg8s

Tudom, hogy ez még nagyon messze van egy rendes relieftől és ez amit csinálok annak még nem sok köze van ahhoz amit már érdemes kimarni, de egy jó adag simogatással a kövtkezőt sikerült kisimogatnom egy depth mapból:
http://cnctar.hobbycnc.hu/KisKZ/ARTCAM/no1.JPG" border=0>

43pbwjg8s

Lehet lesz ebből valami?
http://cnctar.hobbycnc.hu/KisKZ/ARTCAM/no2.JPG" border=0>

000000000

Nem rossz, alakul. Csinálhatnál egy álló aktot édes pofival,nagy mellekkel és homlokos puncival!
Szívesen kimarnám!!

43pbwjg8s

Kűűgy példaképet!
Mármint képet, ami példaképül szolgál minden nő számára aki tecceni akar nekünk. :)

jv7pu3a5p

"Szívesen kimarnám!!"  
Elsőre mást olvastam... :)

43pbwjg8s

Na ma egyelőre itt adtam fel mert már kimerevedtek az ujjaim.
http://cnctar.hobbycnc.hu/KisKZ/ARTCAM/no3.JPG" border=0>