Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Arduino

Indította gaben, 2025 február 03, 18:09

Előző téma - Következő téma

kg0sy39yf

Csak a Mega 2560-ad van vagy van hozzá SHIELD is?
Lényegében nincs jelentősége, bármely GLBL controler program fog rajta futni, mintha rajta lennének a motorok.
Tehát ha a vezérlő program működik és látszólag csinálja a dolgát, akkor nagy eséllyel motorokkal is működni fog!

Arany János

Igen! Szeretném! Ha összejön!!!
HC-06 van.
Kapcsolat van!
Pro. van!
Csak az ész hibádzik hozzá![#nevetes1]

Arany János

Hát ez az!!!
Látszólag NEM csinálja!
2560-as 12V-al megtáplálva!

kg0sy39yf

HC06 telepítve van?
Ha igen akkor abban meg én kérek segítséget![#nevetes1]

Visszább olvasol nekem nem jött össze a HC06 telepítése.
Elvileg (állítólag) HC05 könnyebb!

Tehát azt is telepíteni kell!
Nem csak annyi, hogy rádugod és kész!! [#rinya]

000000000

mekora baund használ a mega2560 port?
ezt hc06 is bekel álitani (AT modba lehet csak) az alap 9600!

kg0sy39yf

Na ezt itt nyilvánosan, (ne privátban) vezényeld le!
Kíváncsi vagyok én hol nem csináltam jól![#nemtudom]

Kösz!

Arany János

Hát az meg mi fán terem?
Ez az első találkozásom ezekkel!
A telefon eddig telefon volt.[#nevetes1]

000000000

én megnézném mit töltötél fel a mega alá filmware!
linkeld be forrást!

000000000

neked fix hex alapu filmwered van 328 ra eböl van ugy 10 féle te melyiket használod?

000000000

példa :AT+UART=115200,1,0   // 115200 bluetool port megnyitása hc05..06 rx/tx lábon ez a belsö filmware konfigurácioja pl![#wink]

Arany János

Mivel rengeteget bénáztam, mire sikerült, már nem nagyon tudom, hogy honnan töltöttem le.
De feltöltöttem IDE!  
Ha problémát okoz nemsoká törlöm!
Vagy esetleg Illetékes?[#nevetes1]

000000000

Eröl igy nem tudom mekora baundal nyilik ez a filmware de usb
portnál ott az baund érték ha benyitod terminál alat pl!

Arany János

000000000

hc06 gyári alap beálitásba 9600!

Ezt bekel álitani hc06 is 115200 programozó mod alat ezt AT modnak nevezik keres rá neten!
Hc06 lehet szivni rendesen amikbe több firmware verzio is kerink amik tévesen reagálnak az megfelrlö AT parancsokra sajnos ezért szivás ezel a hadwerel szorakozni!
Mind montam hc05 azt lehet konfigolni rendesen normális filmwer verzio van benne!

000000000

[322]⎆ [323]⎆ videokon hc05 bevan álitva 3 alap AT parancsal és szépen teszi a dolgát örökre!

AT+CMODE=1
AT+ROLE=0
AT+UART=115200,1,0