Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Arduino

Indította gaben, 2025 február 03, 18:09

Előző téma - Következő téma

000000000

5,33$
enél olcsobb már gyanus...[#rolleyes]

remrendes

Lehet velem van a gond, de en nem latom az alkatreszt a panelen :)

s7manbs8

Nagy tételben 750  Ft  DigiKeynél a chip maga.

0i8bkxjf4

Én 15,5 $ ért vettem 2db ot aliexen lőttem

kg0sy39yf

Bluetooth vagy wifi legyen az első, amivel próbálkozok vezérelni?[#conf]
Melyik a könnyebb?
Vagy oly mindegy?

000000000

000000000

hamár megvan a hc05 akor csak AT modba 1x kel beálitani ezt a  parancsal és mehet a cnczés!
AT+CMODE=1
AT+ROLE=0

hc05 AT programod arduino alol google találsz leirást!

kg0sy39yf

HC-06-al?
Dettó?

000000000

hc05 master+slave mod
hc06 slave

hc05 joban jársz kezelhetöbb filmware verzio van nincs noname at parancsok amire nem reagálna ha konfigolod!

000000000

De hc0x max 5..10m egy légtérbe távolság ezt jo ha tudod!

kg0sy39yf

Most HC06 van próbából.
Nekem csak SLAVE kell (elvileg)
Nézegettem, igen elég sok különbség van a kettő tudása között.
Remélem fogom tudni használni! :D

kg0sy39yf

Max 1-2 méter!
Nem több!

000000000

Bluetooth egyszerü mind a faék ha egyszer jol van konfigolva a AT beálitás nagyon megbizható a hc05!

KBalázs

Nekem hc05-ök, 8-10 méterre többféle telóval gond nélkül mendtek. Viszont volt egy teló amivel csak akkor, ha titkosítás be volt kapcsolva.

000000000

hc05 win alat van egy trük amivel megbizható!
sajnos amit kiosz virtuális portot a hc05 az nálam mindig elszált ha használta valami program de ez ki játszható azal ugy nincs gond soha![#nyes]Android az nem válogaz ott ok mindig az bluetools átjáro port...