Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Arduino

Indította gaben, 2025 február 03, 18:09

Előző téma - Következő téma

xg2w6ib9x

Jó, jó.....de azért én szívesen megrugdosnám azt, aki a belépéshez ezt a "remek" robot ellenőrző procedúrát beépítette.

xg2w6ib9x

Szia !
Köszi a feltöltést.
Nekem ez az utóbbi adag nem jött le "A fájl nem található" hibaüzenet miatt.

RogerCo

Helló,
Nekem eddig lejött mind.
A belépésről nem tudok nyilatkozni, Prémium előfizetésem van [#nemtudom] Belépek, és bent vagyok.

laaci

Sziasztok,

Nekem is lejött mind. Csak 2-nél nyafogott, hogy : "Túl sokan töltik le, ezért veszélyes lehet. Mégis megtartod?"
[#vigyor3]
Köszi a feltöltést.

Üdv.
laaci

freewind

Itt az utolsó adag, használjátok egészséggel :)

https://data.hu/get/10695145/Arduino_a.zip
https://data.hu/get/10695156/Arduino_b.part1.rar
https://data.hu/get/10695149/Arduino_b.part2.rar

A fájlokat minden estben úgy variáltam, hogy 100 MB alatt legyen így ingyen is letölthetők, nem kell prémium account. Néha van, hogy megakad a data.hu, akkor próbáljátok később.

0i8bkxjf4

Megjöttek a TMC2100 az motor vezérlőim.
Hát valóban halkabb konkrétan a motorokat most nem is hallom inkább a mozgásból adódó surrogást a csúszócsapágyakban

kg0sy39yf

Cserében viszont jobban melegszik???
Vagy ez hamis állítás?[#fejvakaras]

Tapasztalat, vélemény?
Kérlek írd meg!

0i8bkxjf4

Nem jól kell beállítani a potoit
nekem 1.5 volt sok volt tényleg ku***ra melegedett levettem 1.1 voltra úgy nem melegedett de nem is tévesztet

000000000

Gratula az új szerzeményedhez!
Na majd egyszer bemérem Neked ezt a klassz zajtalan hajtásodat pozicionálási szempotból. Ha ugyanis a csendhez a szöghiba minimum is párosul működéskor, akkor ez a cucc megéri az árát.

Mivel felkeltette az érdeklődésemt ez az új meghajtó, egyben azt is kérném, hogy ha Bp. és környékén valakinek van ilyen típusú vezérlője (akár eladó is érdekel), és érdekli egy ilyen objektív bemérés, akkor az bátran írjon rám, és megszervezzük a tesztet.

000000000

kár hogy ezel a TMC2100 rendesen elb@szták ezt az ict is RDSON 500..600 mOhm gyözük hüteni azon a kiss felületen is![#sir] többi belsö kiegészitö része igéretesnek tünik...

000000000

Mekora lépés felbintásba használod 32?

0i8bkxjf4

16 ot tud silent módba

000000000

értem!
ár értékbe mi lehet a trükk legtöbb helyen 2E/db de találtam 800ft is?
pl link1

kg0sy39yf

a 800 Ft-s használod ahogy van!
Nincs rajta feszültség állító! :(
Meg a chip is gyanús.
"Core chip A4988 Introduction:"