Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Arduino

Indította gaben, 2025 február 03, 18:09

Előző téma - Következő téma

000000000

de csatlakoznod kell manuálisan bt terminálba androidon ez nem automata a szoftverbe!

Arany János

No azért próbálgatom!
Kitöröltem a zárójel előtti Grbl...-ot, és csak azárójeles részt küldtem el.
Így már megjelent a fekete ablakban a küldés dátuma, ASC.., alatta pedig karakterek.

kg0sy39yf

Én meg közben felcsaptam amatőr rádiósnak!
A bluethoot nem megy, de az Orosz rádió már jön a léptető motorokon! :D :D :D

Először csak azt hittem a léptetőmotor szenved, de nem RÁDIÓ műsort sugároz! :D :D :D
[#idiota]

kg0sy39yf

Gondolkozom is rajta befinomítom, aztán munka közben hagy szóljon a Русский Хит!!!
[#ijedt][#alien][#ijedt]

000000000

Hc05 700..800 huf ezt már belehet álitani normálisan amire kell és müxik aztán örökre....[#smile]
hc06 fiok mélyére elkel dugni vele kapcsolatban kifogytam az ötletekböl![#fejvakaras]

000000000

Csak egy ötketként fogpiszkálot vágd el laposra azal ref potit jobb beálitani mert szigetelt fém csavarhuzoval szort kapacitást viszel az áramkörbe amit álitasz...[#hamm]

000000000

De ne ad fel a hc05 kapcsolatba sem azért az esélyt...[#sniffles]

000000000

ezt beirod terminálba dollár jel $ akor listáza a helpet!

mex

Úgy tudom, motor nélkül kell a referencia feszültséget beállítani, mindenesetre úgy nem hallani..[#nevetes1]

000000000

Hangoló csavarhúzó, ezeket pont ilyen esetekben használják.

000000000

600 Wattos rádiófrekvenciás végfokomnál próbálna meg valaki ilyet csinálni.
Még a csavarhúzó nyele is kigyulladna, nem csak a ujját vágná le a nagyfrekvencia !
Azoknál már csak teflonos hangoló csavarhúzóval érdemes kotorászni, ha nem szeretné valaki hogy a nyele a tenyerébe égjen. [#nevetes1]

000000000

Most más nem jutot esztembe hirtelen fogpiszkáló mert kerámia csavarhuzó nem mindenkinek van de nem is nagy pénz már az ilyesmi de létezik....[#taps]

kg0sy39yf

van műanyag csavarhúzóm, csak most nem kerestem...
De ahogy hozzá értem a fémmel azt hitem hogy a testemről átadott interferenciát hallom...
A döbbenet akkor jött amikor megszólalt az Orosz népzene![#wow1]

000000000

kg0sy39yf

Ernyire azért nem vagyunk amatőrök! (GONDOLOM)
PÁL! Ez csak egy ARDUINO!!!!
Még nyalogathatnám is (ha akarnám), akkor se lenne különösebb bajom![#vigyor1]