Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Arduino

Indította gaben, 2025 február 03, 18:09

Előző téma - Következő téma

Arany János

Galaxy Core Prime LTE.
Android 5.0.2
2,91 giga szabad.

Arany János

A műhely alatt lehet vízér!!!
Majd egyszer kiméretem!!!
De én bent ülök a számítógépnél, kezemben a telcsi és az asztalon a Mega![#nevetes1][#nevetes1]

000000000

legujabb firmware 1.1f enél engedi a remote felületet is...

000000000

ezel a teloval nincs gond... de János értem hogy kihivás de hc05 könnyeb az élet valami még ludas a gyári beálitásnál a hc06 nál ...
Gondolom az hc06 at programozást nem probáltad még?
van valamilyen usb/rs232 terminálod othon ?

kg0sy39yf

Ne rosszakodjunk!
Mennyiért küldenél nekem (nekünk) egy felprogramozott HC05-öt???
Én mér ott tartok, hogy fizetnék is érte! [#sir]
[#worship]

000000000

GRBLDroidBT v0.9

Arany János

Nekem a Play-ről letöltött Pro van.
Elvileg fizettem is.
A "klaviatúrám" mégsem így működik, nem látszanak a tengelyek.
A kódokat van, hogy szépen lefuttatja, van hogy megáll és "kipirul" és van hogy egyszerűen leáll.
A HC-05 még tegnap este meglett rendelve, de mire megjött a számlaszám én elaludtam, ezért ma utaltam.
Ettől függetlenül épp most barkácsoltam rá egy USB csatit, hogy kipróbálhassak másik modult is+ a kábel másik végéből készül a HC-06-hoz a szerkentyű.

Arany János

Bakker!!!
Én meg a Vaterán rendeltem!!![#falbav][#falbav][#falbav]

000000000

Egy db van ithon kisérletre....
De egyszerü felprogramozni fel lehet arduinoval is!
Akkor hogy tanulod meg ha nem probálod!
De a felprogramozásrol csinálok videot tutorialt ha elakadnál vele kapcsolatba!

000000000

commander pro van egy felület ahol a tengelyeket lehet irányitani de ez csak ha 1.1 támogatásra van kapcsolva a beálitásokba.... de megára is 1.1 filmware kell!
könyü a hc05 programozni segitek benne ha meh akadsz!

kg0sy39yf

Megtanulni?
Már kívülről tudom az egész folyamatot! Csak ez a QRVA HC06 nem csinálja azt amit kéne![#gun]

000000000

Várd ki a végét milyen hc05 kapsz 2...3 változa is forog a kinai piacon megy enyi modon is variácios mire at modba hajlandó bekapcsolodni![#taps]

kg0sy39yf

PLÁNE!
:D :D :D
Na most már tuti felbérelek valakit!
Nem akarok szívinfarktusban meghalni![#ticking]

Arany János

NE RÍGASS MEG!!!
Azt rendeltem amit linkeltél![#rinya]
Felkészülök! Előveszem a kalapácsot.[#nevetes1]

000000000

Tudom a trüköket szivatak engem is de csak 1x[#nevetes1]...
Nem kell idegeskedni csak sorba kell csinálni ha kihagyod a beálitást nem fog müködni az átjáró...