Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Arduino

Indította gaben, 2025 február 03, 18:09

Előző téma - Következő téma

Arany János

Egyébként a BT Terminal üzenete:
"error: Bad number format
ok"
Mit jelent, mire utal?

kg0sy39yf

Én már rendeltem nagy kalapácsot is!
Egy csapásra véget vetek neki!!!
[#hawaii]

000000000

hc05 van több tipus filwarel de normális mindegyik csak van aminél más a modszer at modba tétel...

Engem ezekk rigatak meg AT-09... HM-10 aztán  1 napi rosszakodás után én tetem fel neki hogy birod e... 7T munkahenger nem birta ki sajnos...

000000000

Szerintem rossz nc kod parancs G...M kod nálam is akor adot ilyet piros szines feliratba!

000000000

tudsz küldeni valami hosszabb nc programot (futatáshoz) nincs kedvem szerkeszgetni cam....

ebalint

[#nevetes2][#nevetes2]

Arany János

Tudok küldeni, de előbb még átbogarászom őket.
Most:
Átállítanám a HC-06-ost. Elvileg összedugdostam a videón látott eszközt.
Kérdésem az lenne, hogy tényleg ilyen egyszerűen működik, vagy kimaradtak fontos részletek?VIDEO

000000000

Kolegám szorakozot hc06 vagyis probálgata megszolitgatni mert ö is hasonlo videok alapján cselekedet de nem reagált az at parancsolra!
Hc05 van több modszer ami at modba lehet rakni a modult de csak hadweresen nyomogom + vcc beadása a modulba + key lább magas szinten!
Ha nyomogomb nélküli akor meg key lább magasra kel huzni!

000000000

2s vilog a led akor kerül at modba nyomogobos résznél itt lehet at parancsokal álitgatni!

mega csak egy belsö hurok program van a mega usb és egy softserial megoldás a hc05 portra közöt de ez kiváltható egy külsö usb/rs232 terminálal is pl ft232 ..stb!

000000000

Ez talán segíthet a HC06 AT módba váltáshoz.

000000000

Ha at modban van akor ha terminálon beirod neki AT ha vissza adja hogy OK sinen vagy!

000000000

belsö filmware szivatja a felhasználokat sajnos azt elérni.... több modszerel sem elérhetö az at mod...hc06 egyszerüen nem reagál!
De a fene foglalkozik butiot hadwerel hc05 anyiba kerül és nincsenek korlátai tudása nagyobb master/slave tudja fönök és szolga mod..

Arany János

Hát nem!
Mégsem működik ilyen egyszerűen!
Összedugdostam.
Rx-Tx között 3,27V-ot mérek.
Win7: "kód:43"
Ismeretlen eszköz.
Mit javasoltok?
(HC-05-ről még semmi hírem!!! Megkapom-e egyáltalán?)

000000000

Nem irtad mivel programozod soros portot a hc06?

000000000

Nem irtad mivel programozod soros porton a hc06?