Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Arduino

Indította gaben, 2025 február 03, 18:09

Előző téma - Következő téma

dtb

Amikor ilyeneket írtok, mindig a fejem vakarom, hogy mi a fenét csinálok én másként, mint Ti? Nekem is Win7(64) van rajta, és nekem nem volt ilyen gondom. Először csinálj egy rendszer-visszaállítási pontot(mentést) Sajátgép->jobb klikk->tulajdonságok->Majd a füleken a rendszer biztonság->Visszaállítási pont létrehozása.
Ha ez megvan, akkor távolítsd el magát az eszközt(törlés), és úgy próbáld meg újratelepíteni.

svejk

svejk

Az alábbit nem hagytad figyelmen kívül ugye?

"A win7 nincs frissítgetve, nem is szeretném."

svejk

Amit írtál azon már rég túl vagyok.

svejk

Gondolom valami ilyesmi tanúsítvány a gondja csak a CH chipre.

dtb

Nem egyértelmű, amit írsz. NEM telepíti a drivert, mert nincs aláírva, vagy telepíti, de nem működik?
Ha nem telepíti a drivert, mert nincs digitálisan aláírva, akkor újra kell indítani a Win7-et, és az indításkor nyomkodni kell az F8-at, ott ki lehet választani, hogy elfogadja a nem aláírt drivereket is.
Így is próbáltad?

svejk

Ezt kipróbálom, nem is tudtam ilyen dologról!

Igen telepíti, írtam hogy valami ilyesmi gond lehet.

Mos tmeg is néztem valóban írja is:

"A Windows nem tudja ellenőrizni az eszközhöz szükséges illesztőprogramok digitális aláírását. Egy nemrégiben történt hardver- vagy szoftvermódosítás hibás aláírással rendelkező, sérült, vagy akár ismeretlen forrásból származó kártékony fájlt telepíthetett. (Kód: 52)"

dtb

svejk

S tényleg van ilyen lehetőség induláskor!

No végre hasznát vettem egy informatikusnak.[#crazya]

Köszönöm! [#worship]

(vagy két órát ez is elvett az életemből. :(  )

dtb

[#eljen][#kacsint]

svejk

Igazából az az érdekes, hogy telepítette a drivert tehát a telepítéskor nem kummogot mint ahogy szokott az aláírásért, csak nem működött, felkiáltójeles maradt.

Biztos vagyok benne, hogy a windows frissítése megoldotta volna, de ezt a gépet szűzen akarom tartani amíg lehet.

ii5d35wcx

Sziasztok ! Érdeklődnék , hogy valaki csinált már ilyen
útmérőt.Vagy tudna csinálni nekem?  

https://www.yuriystoys.com/p/android-dro.html

Üdv: Sándor

Kisamotors

Helló!

Szeretném megugrani ezt a projektet, de nem sikerül.
Nem épp Arduino, de majdnem.

https://gitlab.com/kloppertje/balancingrobot

Nem találok megoldást arra, hogy tudtnám ezt a kódot feltölteni az ESP32-re, nem nagyon értem ki-kivel van.
Tudna ebben nekem segíteni valaki?

PSoft

A videón már nem látszik...
Csúnya véget érhetett szegény! [#rinya]

morvfer7