Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Arduino

Indította gaben, 2025 február 03, 18:09

Előző téma - Következő téma

Devecz Miklós

Kisérleti panel, GRBL, telefonról vezérelhető hárám tengely.

Devecz Miklós

hárám = három

000000000

Modul ugyan az mindkét lapon ESP-12E /F csak a foglalat más..
De az 3.3V i/o vannak azon is uno méreten...

ebalint

Köszönöm Neked is.

ebalint

Lehet, hogy kipróbálom.

HC05 -öt próbáltam már, érdekes volt, de nem használom jelenleg.

000000000

Valami rádios átvitelt keresel?
esp alap járaton 80...100ma ....
hc05 meg elvan 10...20ma [#rolleyes]

000000000

Miklosé az esp32 kevesebb a lib támogatás rá bár már nem drága ha csalódnál benne...[#fogmosas]

ebalint

Ilyesmivel próbálkoztam, jól működött. A hatótáv ipari környezetben 10-15 m volt.

Tetszik is a dolog, de csak hobbi-szórakozás.

Az esp-ből valamelyiket ki fogom próbálni.

000000000

Espnek vannak hülyeségei (wdt) de ki lehet küszöbölni pár trükkel és használható is...[#taps]

ebalint

Basszus ... már megint mi van?

Kezdtem magam beleélni a mobilkommunikációba, de az erről az oldalról történő használatot a mobilom nem javasolja.

Van magyar nyelv is, így a fejlesztőprogram használata egyszerű is lehetne.

Hasapp invertor ai2

Használta már valaki, ill. hasonlót?

ebalint

Jozs

Asztali gépről fel tudok menni simán.
Szoktam használni az AI2 -t, bár nem túl magas szinten.

ebalint

Szia!

Fel tudok menni én is.

Csináltam egy próbafile -t, majd amikor a telefonomra le akartam tölteni, a telefon "azt mondta", hogy erről az oldalról ne töltsek le semmit. / adataim veszélyben, stb /

A letöltési lehetőséget meghagyta, de nem mertem kipróbálni...

Jozs

Szia !

Szerintem az AI -nál nem kell komolyan venni a telefonod aggályait, elég komoly hátterű cuccról van szó, kizártnak tartom, hogy bármi probléma adódhatna.
Egyébként - bocs ha nem mondok újat, de - van egyszerűbb módszer is az elkészített program futtatására/kipróbálására, ha a géped és a telefonod is ugyanarra a hálózatra ( routerre ) kapcsolódik. Felteszed a telefonra a MIT AI2 Companion alkalmazást, elindítod, a fejlesztőrendszerben pedig az "Adatkapcsolat" -nál kiválasztod az "AI Companion" -t. Ekkor néhány másodperc után a telefonon már el is indul az alkalmazásod. Sőt, ha csinálsz a "kódban" valami változtatást, pl. nagyobbra veszel egy gombot, az egyből megjelenik a telefonodon is. Nagyon praktikus, bár időnként összezavarodik, és akkor "tiszta lappal" kell indulni.

ebalint

Nekem ezzel kapcsolatban minden új.

A leírás szerint csináltam, szerintem úgy, ahogyan írtad.

G.-fiókkal bejelentkeztem a sz.gépről, a telefonra letöltöttem az alkalmazást, stb.

Nagy előnynek látszik számomra, hogy az AI magyar nyelven is tud.

Majd egy kis gyakorlás után kipróbálom.

Most a HC05-el "küzdök". A kapcsolat a telefonnal ok.

Ardudroid -al pillanatnyilag.