Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Arduino

Indította gaben, 2025 február 03, 18:09

Előző téma - Következő téma

dtb

...illetve kiegészítve Dezsoe irását, még ha van is valamiféle  kommunikáció, akkor sem 100%, hogy azt a CNC programod tudja is kezelni... ...de mint írtam, ez csak egy lehetőség.

pbalazs

Ok, tiszta, köszi.

4va4kwi

Szisztok

USB HID távirányítóval szeretnék https://www.google.com/search?q=sc-b03&sxsrf=ALeKk009y9WBOHgErDb8r0eYmxm5_qtkNw:1584615036685&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjS6PeCr6boAhUJuIsKHWjcD8gQ_AUoAXoECAsQAw&biw=1680&bih=911 Arduniot kezelni.   Uno + usb host shield + usb bluetooth dongle.
usb host shield 2.0 könyvtárban van pár hasonló, de igazából nem tudom, mit hogyan merre tovább.
Valakinek van tapasztalata hasonlóban?

Kristály Árpád

Halihóóóó Minenkinek!

https://youtu.be/XZk8ej2s6h4

Március 21.-én Arduino miting a TAVir jóvoltából....[#eljen]
[#worship][#worship][#worship]

Kristály Árpád

somma

A jelen helyzet:Semmi

PSoft

Gondolom, nem kell magyarázni a helyzetet.

Kristály Árpád

Nem értem....[#nemtudom]

Mert pont ezért tette volna fel a youtubra----[#worship]

dtb

Csuhás

Esetleg a láthatóságot is bekapcsolhatnád, úgy érdekesebb.

somma

Nem a láthatósággal van a gond, hanem ez egy meghirdetett, élőben közvetített esemény lett volna. De az utolsó utáni "pillanatban" derült ki, hogy nem jött össze. A technika, mivel be volt állítva minden, automatikusan elindult, de csak a startkép volt látható, meg az érdeklődő kommentek sokasága. Kb. 15-20 perc múlva jelezték későbbi időpontban fogják pótolni.

zxthtynyj

Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Van egy  E1N Esztergám es szeretném a hossz és a kereszt szánt motorral mozgatni  és Arduinoval vezérelni.Az összeépítés sikerült is és lézeres programmal szépen is megy,viszont nem nagyon találtam esztergához való programot.Esetleg tudna valaki ajánlani ehhez való programot?
Előre is köszönöm a segítséget!

D.Laci

zxthtynyj

Köszönöm!

svejk

Hopsz, pont egy nekem való topic! :)

Arduino Mega 2560 panel.
Xp rendesen látja, meg van a COMx port.

Win7 64 bit-en sárga kérdőjeles az eszközkezelőben és persze nem látja egyik program sem.
Ha frissíteni akarom a drivert azt mondja márpedig ez a driver jó.
(egyébként CH341-es az USB illesztő rajta)

A win7 nincs frissítgetve, nem is szeretném.
valószínű abból hiányzik neki valami.
Nincs erre egyszerűen csak valami spxxxxx file vagy dlld ami elég lenne neki?

A múlkor a 24MHz-es kis logikai analizátorral jártam így az sem települt fel a míg nem frissítettem a win-t.
De most erre a gépre végkép nem szeretném ráengedni a Windows Update-et.