Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

Béni

Találkoztam már több felhasználóval, aki szintén azt mondja, hogy soha semmi hibát nem tapasztalt.
Elhiszem. De én máshogy jártam.

Van valami jó recepted vagy tapasztalatod, hogy a legújabb verzió már mikor nem új? Mikorra forr ki rendesen?
(Mert ugye valamikor mindegyik volt legújabb.)  
[#circling]

svejk

Ez nem net függő progi és a licence sem az.

svejk

Valami Lockdown-al jelölik a honlapjukon...
Az persze nagy kár, hogy nem olvashatók a verzióknál, hogy milyen hiba lett kijavítva, illetve miket találtak még a fejlesztők.
Ez nagy segítség lenne a felhasználóknak.

Mint pl. http://www.polgardidesign.hu/download/UC100%20users%20guide.pdf" TARGET=_fnew>itt olvasható az utolsó két oldalon.
Egyből látszik hogy foglalkoznak a dologgal és még élő a projekt.

000000000

Van a Mach3-hoz is letölthető lista:
http://www.machsupport.com/downloads/Changelist90.txt" TARGET=_fnew>Mach3 javítási lista

svejk

Akkor ezer bocsánat!! [#worship] [#oooo]

000000000

Nem tudom, én még egyszer sem használtam.  
Csak azt akartam mondani, hogy elvben nem kizárt.
A napokban olvastam, hogy a berhelt GPS szoftver is tud kavarni.

2dbfy8y

Sziasztok!
Valaki már találkozott olyan jelenséggel:
A pogi VCarve-vel volt generálva, vectoros!
Amikor az M3 parancshoz ért, megállt a program futás, ciklus start hatására indult csak tovább!
Igazából nincs is a gépen főorsóm, és nem is aktív az M3. Mi okozhat ilyen jelenséget? De eddig még nem volt ilyen gondom, kétszer ugyanott állt meg a programfutás pontosan!

etc77f5nr

Mach3-ban a gyorsulást mi alapján érdemes megválasztani? Van valami ökölszabály vagy ami kényelmes a mechanikának? Mert oké plazmánál kell a nagy gyorsulás, hogy ne szakadjon meg az ív de egy marónál nem szakad meg :)

nyiszi

Sziasztok!
Meg tudná mondani valaki, hogy a Feedrate kijelzésben hogyan lehet eltüntetni a tizedes értékeket? Csak az egész számok kellenének.

Béni

A használt screenset-ben az adott DRO tulajdonságainál beállítható a tizedesjegyek száma. (Nullára is.)

nyiszi

Köszönöm szépen.
Bár én ilyesmit még sose csináltam.

000000000

Az Y –om egy ideje 10 –el indul. Miért?
Hol lehet vissza állítani 0 –rol induljon?  

nyiszi

Köszönöm sikerült.

000000000

Esetleg, ha valaki tudna segíteni?
Előre is köszönöm!

ftibor

Sziasztok!
Segitségre lenne szükségem, mert nem tudom beállitani a Mach-ban a Sneci féle LPT leválasztó kártyát. A tipusa 4DM2a1. Az EStop, limit, valamint az Enable beállitások amik nem mennek, és szerintem emiatt nem mozdulnak az E240 vezérlőkön levő motorok.
Előre is köszönöm.