Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

jv7pu3a5p

Alapból nem is kínálja fel. Kulcsár Zoli írta a #9737 hozzászólásban hogyan is kell.

jv7pu3a5p

Egy 1400Mhz-es IBM laptopot használok a géphez, nálam is teljesen rendezetlenek voltak a step jelek míg nem telepítettem újra dektop PC-ként az op. rendszert. Ez volt több mint 3 éve, azóta is hibátlan.

3vv2btrhv

000000000

Nem is fogja felajánlani !!!
http://www.machsupport.com/downloads/XP_Optimization.txt" TARGET=_fnew>Machsupport/XP Optimization leírása ITT !

000000000

Üdv Tibor!
"ha van impulzuzszámlálód" ilyet még nem láttam, mi ez a készülék pontosabban?

69iejf00t

Volt valahol régebben egy ilyen leírás magyarul is, akkor nem mentettem el. Nem tudod véletlenül merre található? Köszi

000000000

Tibor megkaptam a 4 file-t , de mégis melyiket használod?  

000000000

H1 Conroller.xml-ben a step puls csak 2-re van állítva a dir puls is csak 2.
Mind a kettőnek 5-nek kéne lenni.    
Amúgy a portok jól vannak beállítva.  
Egyelőre ebben más hibát nem találtam.
Még egy kérdés hogy ez milyen PC, esetleg ez laptop PCMCI bővítő kártyával ?    

3vv2btrhv

Ezek voltak a könyvtárban , jó kérdés hogy mi az aktiv !!

3vv2btrhv

Asztali PC Windows XP

000000000

A Mill.xml-ben ás a Mach3Mill.xml abszolút nem volt beállítva egyik pin sem illetve részben az is rosszul.
A másik hiba hogy sem a dir sem a step port száma nem jól volt megadva, mindenhol 0-ra van állítva mikor azoknak 1-nek kéne lenni.      

000000000

Mikor indítod mi van az ikon alatt szöveg ?

3vv2btrhv

Tudsz egy jó beállitást küldeni nekem ??

000000000

Nyomtató.xml-ben a motor pinek jól voltak beállítva , de nem árt az elején lévő pipákkal engedélyezni.
A step és dir portok itt is 0-ra voltak állítva amivel ugyancsak nem fog működni.
Ezt kijavítottam és küldőm vissza.

4umhue7vh

Működik! Köszi mindenkinek!