Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

dg8n4i8x

Az újrainstallálás után is marad a Lazycam, pedig azt nem telepítettem újra! Ezek szerint teljes kiírtás kell, nem elég az uninstall. A mach könyvtárból töröltem a lazycam.xml-t is, nagyon makacs jószág ez...

000000000

A legujabb Mach3-ba integrálva van a LazyCam! Csak a régebbiekben nincs ilyen!

5bzs27u7

Üdv a csapatnak.

Mi kell ahoz, hogy a maró motor fordulatát lehessen Mahc3-al vezérelni? Az elektronikai részre gondolok.

000000000

Sziasztok!
Valaki tudja hogy mennyi a Mach2-3-nak a min gépigénye?Egy p2-es 366Mhz-es gépen elmegy?

000000000

Nem hiszem! a Mach3-nak min 1GHz kell (M2 nekem jól megy egy 600 MHz-es Cell-en).

000000000

Akkor semiképp nemgy a mach2 celeron 366Mhz-es gépen?Memoria 196MB ha jólemlékszem.

D.Laci

Nekem P2 233Mhz 96Mb RAM, gépen elmegy. max 13KHz Stepet bir. nem árt ha minnél combosabb egy gép:)

3vv2btrhv

Szia D. Laci  
Bocs de a rinos ugyhöz nem tudok hozzászolni mindig eltünik amit irok !Mostmár csak össze kell szerelnem a cuccot és jöhet a digitalizálás !
Tibor

Rinaldo

Nekem AMD K6-2/500-al (128Mb) simán megy a Mach3 D1.90.020 ,igaz spec driverel és mást nem igazán érdemes akkor elindítani ,de ha csak az megy stabil.

000000000

Na ez jó hír (legalább egyszer megközelítjük az alsó határt is, csak, hogy tudjuk)!
Azért óvatosan, mert a frissítések egyre több futeret tartalmaznak és e miatt egyszercsak "selejt generátorrá" alakíthatja a CNC-nket!

Rinaldo

Ok ,a jövőben majd óvatosabb leszek!:-)

000000000

Hogyan tudnám profin megoldani azt, hogy egy kézikerék szerű szerkezetről tudnám állítani az előtolás értékét?

Profi1-es vezérlő

3vv2btrhv

Szia aszbolit  
Hát van pár téma amit meg kelle oldani PL : kézi kerék , null pont érzékelö . Hát itt a feladat hogy termék legyen mint a többi kiegészitö amit az István csinál ( bilentyü és port ).
Tibor

000000000

Mit értesz a null pont érzékelő alatt?

Bicska

És ebben mi a trükk, mert nem egészen értem az okosságot..?[#wow3]