Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

000000000

000000000

Ha jól látom az Arto leállította a Mach4 fejlesztését és támogatását (a benne lévő vezérléseket a Mach3-ba plugingok formájában integrálja)!

5bzs27u7

Üdv.

Valaki tudna választ arra, hogy a Motion Mode Exact Stopja miért nem akar fixen bekapcsolva maradni. Mach Újra indítása után vissza vált Constant Velocíty-re. Ha elfelejtem bekapcsolni nem csinál sarkokat, kerekít. A verzíó amit használok RC2a. Vagy esetleg a g-cód generálásakor valamit nem jelölök be.Ebben a verzíóban már a LazyCam van integrálva.

000000000

Állítsd át majd lépj ki és felajánlja a mentést!
Velem is előfordult hogy nem mindíg menti le de ha 'ráerőltettem' akkor műxik ;)

000000000

Állítsd át majd lépj ki és felajánlja a mentést!
Velem is előfordult hogy nem mindíg menti le de ha 'ráerőltettem' akkor műxik ;)

000000000

ha végkép nem megy akkor az xml-ben állítsd át:
<PathMode>1</PathMode> Ex. Stop
<PathMode>2</PathMode> Constant Velocity

5bzs27u7

Igen valóban nem dobta a mentési ajánlatot.
Megpróbálom akkor ajánlatod szerint.
Köszönöm.

5bzs27u7

Üdv.

Próbáltam átírni az xml fájlt, de..........
Mivel is lehet, bicskatörés , még nem írtam ezt a típust, HTML szerkesztővel?

000000000

[#csodalk][#conf][#help]Próbáltátok a legújabb Mach3-ast?! Nekem NEM MEGY az X tengely előre (pozitív irányba)!!!
Már az RC2.0e-nél sem ment, de most g-t is letöltöttem és ott sem megy! (a Mach2 tökéletesen megy)![#confused]

5bzs27u7

Nekem műkszik. Viszont a proci terhelés full.
1G-ás PC-nél.

5bzs27u7

000000000

Érdekes, a benti gépemen megy! Valami össze lehet borzolva az otthonin![#confused]

000000000

A Mach3-ban hól állitom ha a motorok forditva forognak?

000000000

Én itt szoktam: Config,ports&pins,motor output,dirlow active -et pipálgatom :)

000000000