Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

ORCA17

Még nem próbáltam [#vigyor0]
... egy olyan világban, ahol bármi lehetsz, légy kedves!

43pbwjg8s

ORCA!
Szórakoztam egy pár percet. Csak pár gomb és rész amit csináltam.
Érdekelne egy ilyen verzió? Ha mondod mit/hova, akokr megcsinálom neked.
Folytassam majd?
De előbb még van egy kis más melóm.

http://cnctar.hobbycnc.hu/KisKZ/ORCA17/heidenhein1.jpg" border=0>

s7manbs8

Ezt kellene a németeknek visszamutatni, tök jó ötlet. [#circling]

000000000

Mit dolgozol még ilyenkor Barátom?

43pbwjg8s

Hála az égnek az egyik társunknak van dolga amihez én is hozzátehetek egy picit.
Valahoy csak kell keresni egy kis pénzt, hogy legyen mit CNC alkatrészre költeni. :)

ORCA17

Szia Peti, megcsinálni már nem kell, hisz én már megcsináltam, (magyarítottam)csak a továbbfejlesztésről nem tudom eldönteni, hogy jogilag lehet-e, hisz az alapötlet a német emberkéé. Legjobb lenne megkérdezni Őt magát.  
Bár "beszélni kicsi német" gimiben német tagozatos voltam és dolgoztam 3 évet Magdeburgban, de nem biztos hogy ez elég lenne egy speckó műszaki-jogi eszmecseréhez.
Az persze egészen más káposzta, ha egy teljesen más design-nal írna valaki progit. Abban szívesen partner lennék a grafikákat illetően. Itt azonban pont a jól megírt progin van a hangsúly, azért is működik alyan flottul ezzel a német .set-tel. Na, vállalod a progit?[#law]
... egy olyan világban, ahol bármi lehetsz, légy kedves!

43pbwjg8s

Bizony be kell ismerjem, hohgy ezeket a SET-eket egyáltalán nem simerem, így az ilyen jellegű vállalás balgaság lenne tőlem.
De a grafikai elemek elkészítésében szívesen vállalok szerepet, bármilyen felület esetében.
PErsze egy picit később.

43pbwjg8s

Bódi!
Ha neked kell valami amiben tudok segíteni szólj bármikor nyugodtan!
(persze ez áll bárkire itt)
tervezési, modellezési és grafikai munkákban szívesen segítek bárkinek!
Azt hiszem ebben tudok és lehetek olyan merész hogy fel is ajánljam.

000000000

Annyi mindent megszerveztünk már közösen ( progi vásárlás, fórumtárs megsegítése.....), miért ne lehetne közösen kialakítani egy jól megszerkesztett magyar screent.
Aki ért ehhez, annak persze közösen összedobnánk a honoráriumát.
Ha van vállalkozó, az bedobná az elképzelését (irány árat is mondana), mi pedig javaslatokat tennénk, mi kerüljön és hogyan még bele.  
Szerintem ő keresne egy keveset, nekünk meg nem kell megtanulni és bajlódni vele.
Hülyeség?

43pbwjg8s

Részemről ingyenes a dolog.
De ez nem kötelezően követendő!
Nem szeretném más üzletét rontani.

000000000

Én simán meg tudom csinálni, csak a grafikai részére (gombok, ikonok) nincs időm/türelmem!

43pbwjg8s

Én szívesen vállalom a grafikai részét, persze csakis ugy, hogy folyamatosan véleményezés van.
Nem biztos hogy az ami az egyiknek tetszik  az a másiknak is ugye...
És mellette persze azért kell segítség is az elején, hogy lássam a grafikai felépítést és tagolást!

000000000

Hát ez a beszéd!
Akkor István és Péter tessék elkezdeni csinálni, mi pedig díjazzuk!

000000000

Csak olyan gombfunkciókat, DRO-kat és LED-eket tudok, amik léteznek alapból a Mach-ba, vagy valamelyik képernyő verziójában. Olyan dolgok is vannak, hogy egyes gombok, LED-ek, stb. csak adott környezetbe működhetnek, mert a benne lévő macrók hivatkoznak az adott képernyő más DRO, Gomb, LED, stb. elemére (nem szakíthatóak szét)!

Először kéne egy durva terv, hogyan nézzen ki a képernyő (mik legyenek rajta) és milyen funkciókat lásson el (hány tengely, hány lap, mi a közös felület elemei, stb.)...

besirkyjh

Nem hülyeség , föleg a kezdöknél .
Meg célszerübb is lehetne .
Csináltam már én is magamnak a szerkesztöjével és jo is lett .Akkor ha olyan valaki csinálja aki ért is a garfikához még jobb és szebb is lehet .
Ingyen badarság , nem kis munka mire összejön az egész .
Részemröl mehet !!
 [#eljen]