Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

000000000

Na,ezt a feliratot nem találom a felületen.Magyarnyelvű és más elrendezésű.Esetleg valahol máshol találom.Bár kerestem,de nem találom.

besirkyjh

Szia  

De ez igy hosszu lessz.

Mach3 felületén a "config " menüben találsz mindent a beállitáshoz .

Milyen menet emelkedésü az orsod? Milyen vezérlöt használsz ?

000000000

az alt6 és be jön a settings,és nem olyan hosszu lesz az,csak pontos!:)))))

000000000

Ember kicsit olvashatnál !
Azt irja hogy magyar felületű a mach3.
Magyar screnel NINCS ALT6 !!!

000000000

ja hát hogy ne,én az alap problémájára hegyeztem magam!egyébbként ez a szolgáltatás szerintem azokba is benne van!ezért használom én az eredeti felűletet,és nem a százféle variánst+!:)))[#levele][#vigyor2][#vigyor2][#vigyor2][#vigyor2][#vigyor2]

000000000

szerintem az eredeti mach3 felület egy agyon bonyolitott, csicsa, semmitnemtalálok cucc.
a profi21 screen 1000x átláthatóbb de az se tökéletes, át kell terveznem érintö felületre is alkalmasra.

000000000

én ebben maximálisan egyetértek veled,és aki ismer az tudja hogy nem a szivem csűcske a mach,de ez van!:))

VViktor

Halihó Emberek :) Ismét kérdeznék valami okosat és remélem most már érthetően teszem:D Szóval arra volnék kíváncsi,hogy a Mach3-ban fellelhető tengely beállítási "program" részt ki lehet valahogy venni belőle? Mert az a rész jó lenne az Mec2-höz :)

VViktor

Tudom hogy ez benne van az Alap programban de valahogy meg lehet szerezni belőle?

MoparMan

ha visszafordítod az exe-t forráskódra akkor természetesen...
persze komolyan te sem gondoltad...

VViktor

Ez a szomorú,hogy csak vissza fejéssel megy :S És esetleg valaki nem tud ilyen vagy hasonló programot scriptet?

jv7pu3a5p

Ehhez igen kevés a "delphi nyúzása" mint ahogy írod az adatlapodon.  
Nem kis assembly ismeret kéne, és még akkor is 1/1000000 az esély, hogy kivitelezhető.  
Személy szerint előbb fognék bele egy MACH írásba mint ebbe.

jv7pu3a5p

Bocsánat, 1:1000000

000000000

Úgy gondolod, mint egy mérő mikroszkópot?

j3rx6bsjd

Igen valami hasonlóra lenne szükségem időnként.
Nincs valakinek feleslegesen jóárasítva?
Nézegettem,de nagyon drágák.
Valami mérőgép félét kéne belőle összehozni.