Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

97urdfkpc

10-13, 15 a bemenetek. Minden további kártyával +5 bemenetet lehet csinálni, amíg van hova kártyát bedugni. A port átnevezése ezen nem változtat.

ANTAL GÁBOR

Szia  Te hogyan értelmezed ? MATCH (3) >Config>port&pins> port setup >N2 port enabled> 2-9 pins as inputs   ???  Az én olvasatomban ha a kettes portot engedélyezem akkor a 2- 9 ig levő pinek inputok lehetnek . Valamit eltévesztettek ? mert azok a párhuzamos port szabvány szerint kimenetek

000000000

Szerintem is kimenetek és arra is használjuk őket.

Egyújabbgépépítő

Az ős specifikáció szerint azok valóban kimenetek, de egy jó ideje 2 irányú is lehet a nyomtató port.

97urdfkpc

Az csak egy dolog hogy maga a port kétirányú, de software függő hogy az adott bit kimenet vagy bemenetként lesz konfigurálva. A 10-13 és a 15 biztos hogy működik bemenetként. Az OEM trigereket engedélyzni kell és  a System hotkeys menűben funkciót kell rendelni az adott bemenethez.

ybm4ifb

ORKA17
Szia. Köszi, nagyon jó a heidenhain felület a  mach3-hoz! Egy két funkciógombot még rá tudnál tenni a felülethez??? Gondolok pl. az előtolás növelő csökkentő gombokra.

ORCA17

Szia, hogy is mondjam...nem biztos, hogy nem sértenék "szerzői jogokat". Esetleg ez is idáig necces lehet. Tudod akkor már bel kéne nyúlni a kódba, így csak a képfájlokat kellett egy picit manipulálni.[#email]
... egy olyan világban, ahol bármi lehetsz, légy kedves!

ybm4ifb

Értem. A szerzői jogokkal rendelkező személyt ismered? Mert egy pár kiegészítéssel tuti lenne a felület.

ORCA17

Nem ismerem, azt is innen a fórumról tudtam meg, hogy egyáltalán van ez a felület.
Ennyit tudok róluk, meg hogy van egy fórumuk.
Peters CNCECKE
webmaster@cncecke.de

kfhhyweby

Heidenhain felüleeet?Hol lehet azt beszerezni???

kfhhyweby

Bocs,neked akartam címezni,csak a válasz bomb lemaradt....

ORCA17

kfhhyweby

Hálás köszönetem,ne haragudj,nem olvastam vissza,ma nem vagyok képben

ybm4ifb

Köszönöm a segítséget.

ybm4ifb

Te tudsz ilyesmi felületet készíteni???