Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

000000000

Van, de nem egeres hanem pl. be kell írni x12.3 és Enter, ha ismételtetni akarod akkor csak r és Enter stb.... a legvégén meg h és enter és visszamegy ahonnan kezdte, stb..

bmejdz9nu

Még nem de olvastam a doksiját :) ... a honlapjáról le lehet tölteni a PDF-et :) De sajnos demo még nincs :)

s7manbs8

Csinálok neked egy Ethernet kártyát, ha a fizetség nem számít jelige még él, ha kész esz szólok, ISA buszost nem nehéz csinálni, vagy soroson átalakítani ethernetre pl. Az mindegy miről küldesz DOS-os vagy mást.

bmejdz9nu

http://downloadmirror.intel.com/15110/eng/D201GLY2_ProductGuide_English.pdf" TARGET=_fnew>Egy ilyen alaplapom van a célra... Intel Mini IPX
+ 1X 12V-os be mini kapcs. táp + SATA 2,5"-os HDD... Originál MS DOS (tök új az Ebayról :)

2vkx6unz

MS_DOS nem lesz jó, nincs TCP/IP támogatás, nincs multitask, helyette DR-DOS/OPENDOS letölthető pl. innen
http://www.drdos.net/download.htm" TARGET=_fnew>OPENDOS

svejk

Térjünk vissza a Mach3 dolgaira :)
Ha az éppen futó Mach3-ból elfelejtek kilépni (pl. lent van  a tálcán kicsiben) akkor ha le akarom állítani az XP-t rögtön elszáll a rendszer.
Ctrl-alt-del -el sem tudom visszahozni, ilyenkor csak a reset marad, vagy nem vagyok elég türelmes.
(a tegnapi áramtalanítás után ma igen nehezen bírtam a gépbe lelket lehelni :()
Több gépen is ezt csinálja.
Megoldást tudtok?

KoLa

Én egy másik program hardverkulcsát "nyírtam ki" úgy, hogy a Mach a tálcán "figyelt" közben!!!
A Mach3 vagy fut vagy nem - nincs tálca!!![#ejnye1]

svejk

Na ja...De amikor 10 percenként hívogatnak, hogy ez miért van meg azt hol lehet állítani...:(  

000000000

Kipróbáltam, ... fagyi van..[#alien]

svejk

Ez van...de ha minden igaz csak az utóbbi verzióknál...

000000000

Nálam az AC és a Mach3 nem bírják egymást.

000000000

Hello, nekem olyan gondom van ,hogy habvágáskor a kész formát átvágja a drót mikor megy a másik forma felé 2d-s habvágás esetén.  úgy olvastam ezen a forumon  ,hogy  leazy nem tudja ezt ,a fejlesztők ezt nem fejlesztették,jó lenne ha valaki tudna más  szoftvert ajánlani amivel nem ez történik.

000000000

Miért nem rajzolod meg Te eleve az alakzatok közötti áttérés útvonalát? Ezt így szokták...

bmejdz9nu

Milyen AC nem bírja a Mach-ot? Dehát akkor semmilyen step/dir-es progit sem bír?

000000000