Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

HJózsi

Sorry, nem találtam + elhavazódás, de már megvan ... az irányváltó karon van.. mindjárt lefotózom és küldök privátot ...

HJózsi

Én eddig csak rövid meneteket készítettem, 20-30mm, azoknál semmi gond nem volt ... majd tesztelek egy hoszabbat is ... nálam step/dir-es a főorsó hajtás, kíváncsi vagyok ez hogy szerepel ...

KoLa

Azért kipróbálom , nekem kivül van a tárcsa majd leragasztom szigszalaggal a réseket

KoLa

Na ez az!!!kíváncsi vagyok[#taps][#taps][#taps][#wave]

KoLa

HJózsi

Mennyire van kívül? Burkolat? Nem a neonlámpa zavar be?... ;)

4um5b65d

Á, ez a menet selejtes. Nem idomszerrel van kalibrálva. Tessék újat gyártani... :)))

HJózsi

Zseniális! [#eljen][#worship] ez a Három az egyben Sandvic kés, meg a Human Part Catcher ... :D

KoLa

[#nevetes2]Készült egy pár darab, mind jó lett

KoLa

Erre még nem gondoltam - nagyon kívül - a neon alatt van pont!nincs burkolata...

KoLa

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ezek az optokapuk infra tartományban működnek

4um5b65d

A régi melóhelyemen kidobták volna.
Ha valakit megláttak metszővel menetet ellenőrizni akkor minimum leordították a fejét.
Jó, persze tele voltunk kaliberekkel. Ennek hiányában mit csináljon szegény drehás.. , hát vízzel főz :))

4um5b65d

Szerintem az infra vevőt bezavarhatja a normál fény.

KoLa

Itt nem ez a lényeg asszem, a simító fogásokon azér látszik hogy jó ez a menet és kontrolált a mérete - G32 - vel készült azért van úgy megkínálva az első és a második fogás

KoLa

Holnap letakarom ,remélem nem ez okozza a problémákat mer' akkor tökönbökömmagam:)))