Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

D.Laci

Vagy a G-codban programozod a G4 Pxxx.
Vagy a Mach-ban Spindle (főorsó be-ki ) kapcsolásnál belehet álitani hogy mennyi időt várjon a főorsó bekapcsolása után.

Arany János

Sajnos a G4 P...-vel csak a vágás bekapcsolása után várakozik (átfújás), előmelegítésre én sem találtam megoldást! Pedig láttam gépet amin megoldották, de sajnos nem kukucskálhattam bele!

D.Laci

Ha a vágás bekapcsolása előtt definiálják a várakozást akkor annak ott kel megtörténie és nem majd valamikor. Valamit roszul csináltok...

Arany János

Bocsánat! Igazad van!
Én azért adtam fel, mert a várakozást nem sikerült "gombnyomogatással" változtatnom.

KoLa

Szia! szoktam egy ilyen gépen lángvágni Mach3-al nálunk belenézhetsz

KoLa

Van erre egy makró meg a képernyőn egy Dro ahová be lehet írni másodpercben a melegítési időt de mivel ez egy relative változó elindítható az idő letelte előtt nyomógombbal

Arany János

Ez nagyon tetszik!!! Esetleg meglehetne szerezni valahogy?
Sajnos a "belenézés" bizonytalan! A nyáron megváltozott munkakörülmények miatt (emelkedő óraszám arányosan csökkenő fizetéssel) elég kevés lett a szabadidőm.  
De nem mondtam le arról, hogy egyszer beüzemelem a 6m x 2.5m-es 4 fejes masinát.

KoLa

Ekkora gépet építettél? Képeket mutathatnál róla!

Arany János

Nem építettem, hanem átépítettem! Összeakadtam egy mágnesgörgős Apoldával, amin eredetileg is 4 vágófej volt (Aukarecord) és a CÉG nem tudta beüzemelni (munkadíj helyett kapták) ezért ócskavasnak minősítették. Szinte minden porcikája előkerült az ócskaságok közül! Egy-két telefon és emil meg pár nap és a postás már hozta is a hiányzó apróságokat. Képeket nem készítettem mert majdnem mindenki komolytalannak minősítette az elképzelésemet.

000000000

uraim egy kérdés,a gyors válaszreményében!kérdés:Mach-3 fut e windows vista alatt?a lemezre az van irva hogy 32 bites szoftwer.köszönöm kunstruktiv válaszaitokat!:)))

000000000

Elvileg igen, de a telepítését "piszkálni" kell (lásd a machsupport webhelyen a bővebb infót)!

D.Laci

000000000

köszönöm István,és a járt utat nem hagyom el a járatlanért!:)))maradok akkor a jo öreg xp-nél!:))

ukcge40u

Frissült a mappámban a magyarított verzió.
Jelenleg a mach3.exe és a driver.exe lett farigcsálva.
Csak simán kicseréled a régivel, miután a régiről csináltál másolatot. Jónak kell lennie, de mint tudjuk, az ördög nem alszik... :)

000000000

Sziasztok, Mach-hoz keresek megfelelő szakembert
aki egyéni kezekőfelületeket tuna létrehozni és
a szükséges konfigot meg tuná oldani, persze nem ingyen.
info@designpoint.hu