Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

3k74cecek

Melyik verziót nézegeted?
Ilyennel még nem találkoztam. Hibátlan volt az install?
Mi történik amikor meg akarod nyitni?
Kicsit pontosabban írd le, hogy mikre klikkelsz, mert így nehéz használható tanácsot adni.

pa0n9mw

Üdv
Version R3.042.020
Az installálás gondolom az volt mert nem jelzett hibát.
A config menüben a motortunning menüre és nem csinál semmit, semmi hibaüzenet.
Ugy tünik más menüpontnál nincs hiba.

végyé

HJózsi

Config -> Motor Tuning

pa0n9mw

Üdv

Azt próbálom de nem nyilik meg a motortuning rész.

végyé

HJózsi

Ilyet még nem láttam ... reinstall http://www.artsoftcontrols.com/downloads/Mach3Version3.042.029.exe" TARGET=_fnew>Mach3Version3.042.029.exe

Telepítés után nem árt egy restart ... A gép megfelel a technikai követelményeknek? ...

3k74cecek

Szerintem töltsd le újra a netről és installáld újra. Annak mennie kellene. A gépeden nincs esetleg valami vírus?

pa0n9mw

Üdv
Virus elvileg nincs, legalább is nem talál a kereső......
A gép az jó, mert 2.2 Ghz 1,2 Gb RAM etc.

Akkor leszedés és ujra felrakás.

végyé

HJózsi

Ja, a gép az jó... jobb ha nem alapplapi a videókártya bár nálam alaplapival is megy ...

pa0n9mw

Azám
A motortunninghoz menni kell a háttérben a kernelnek vagy mi a szösznek?
Mert a Mach3 on kivül semmit olyasmit nem látok a feladatkezelővel futó folyamatok között.

végyé

HJózsi

Futtasd le a driver tesztet ... ha az OK akkor a pulse engine rendben ... C:\Program Files\Mach3\DriverTest.exe

Miki2

Szervusz György !
Bocs, hogy beleszólok, de én már szívtam vele.
Ha eltávolítod a MACH3-at vigyázzál a következőkre:
Reinstall után a drájvert is töröld az eszközök közül.
Ezután törölni kell a MACH3 megmaradt könyvtárát a HDD-ről, majd a gépet újra kell indítani.
Csak ezután kezd el újra telepíteni a frissen letöltött verziót.

pa0n9mw

Nem indul el, hiába klikk rá.....

végyé

Miki2

Nem túl lassú a professzorod? Az új verzióhoz legalább 1.8 GHz kell.
Én ugyanígy jártam AMD procival.
Azóta vezérlő gépnek csak Celeronos gépet veszek.
Az olcsó árkatagóriás régebbi típusú AMD-ket a MACH3 nálam köszönte szépen, nem kérte.

000000000

Az AMD procinak ehhez semmi köze! Nekem 3 PC-m is AMD (én e típus kedvelője vagyok) és mind remekül futtatja a Mach3-ast (még a laptoop is)!

Én inkább unistal - instal és teszt...

3k74cecek

a 2.2GHz > mint az 1.8
Lásd #3356-ot