Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

f35ezvjs

Hát szuper vagy már nálam Magyarul látom de valamiért a G-kódok nem töltődnek be.

ukcge40u

Nem hiszem, hogy a magyarítás miatt van.
Frissítettél arra a verzióra, aminek a telepítője ugyanabban a mappában van?
Másként nincs garancia a korrekt működésre.

Először frissítsd a telepítésedet, vagy rakd fel újra ezt a verziót, és utána cserélgesd az EXE fájlokat.

A profilod xml fájlban van mentve, az összes gépbeállításoddal együtt.
Azokat kimented, csinálsz egy korrekt friss telepítést az új verzióval, és menni fog.

f35ezvjs

Köszönöm megcsinálom.
De nagyon szuper!  még a generál tuningot jó lenne megmagyarítani ha lesz időd.

ukcge40u

Minden meg lesz csinálva, ez még félkész állapotban sincs.
Örülök, hogy tetszik. :)

f35ezvjs

Te csúcs vagy!
Sajnos én nem tudok angolul és már most igy változások jöttek a magyar fordítással a gépemen mostmár működik nagyon szépen.
Köszi mégegyszer a lehetőséget.

000000000

egyszerűen SZUPER!

Miki2

KÖSZÖNJÜK !![#worship] [#worship] [#wave] [#taps]

ukcge40u

Ugyan már.
Majd akkor legyünk virgoncak, mikor készen lesz...[#wink]

000000000

nagyon vártunk már egy ilyen profi magyaritást,és ne szerénykedj,nagyon primán sikerűlt!:)))

ukcge40u

Csak a tizede van nagyjából készen. :)
Ha készen lesz, akkor beszélhetünk sikerről. :)

Viszont majd szükségem lesz jó angolosok segítségére.
Összetettebb mondatokkal nem igazán boldogulok, ezért kellene a segítség.
Majd úgy csinálom, hogy kimásolom a dialógusokat, berakom a mappámba.
Aki tudja, lefordítja, én meg visrosszakom a progiba magyarul.
Így a dialógusok is le lennének fordítva.

000000000

ebben egyet értűnk,és én egy spéci műszaki szotárt esetleg fel tudok ajánlani!

ukcge40u

Köszönöm, a műszaki angollal elboldogulok.
De hogy érthető legyen majd a problémám, rakok pár szöveges részt a mappámba, hétfőtől.
Holnapután megyek haza, és van még itt egy kis dolgom.
De hétfőn megint itt vagyok, és lesz rá időm.

000000000

Tisztelt Uraim!

Rég óta használom a Mach3-at, de most egy régebbi számítógépre is feltelepítettem (500MHz AMD + Win XP). A probléma az, hogy a telepítés és újraindítá után is, a Mach3 megnyitása, illetve a driver test is egyszerűen újraindításra bírja a számítógépet, mindenféle előzetes figyelmeztetés nélkül.  

Biztos vagyok benne, hogy felmerült már ez a probléma itt a fórumban, azonban közel fél óra kereséssel sem találtam meg. Remélem tudtok segíteni!  

deguss

sanka74

A telepítés és ujra indítás után az OCXdriver tesztet kell lefuttani,a frekvenciának 24000 körülinek kell lennie,ha jól emlékszem,a görbének pedig közel egyenesnek.Én is jártam már úgy hogy a driver teszt megölte a pc-t,de másodjára sikerűlt.

000000000

Szia!

Köszi a gyors választ, sajnos nem ez volt a hiba oka, de véletlenül rátaláltam. Csak rá kellett kattintani a specialDriver.bat fájlra, betöltötte azt, és most megy.

Köszönöm!