Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

robokacsa

üdv mindenkinek
segítsetek, ha tudtok....
mach3 at szeretném telepíteni,de minden telepítés után abba a zsákutcába futok bele, hogy a driver teszt, igez elindul, de a kisablakba, nemhogy egy tüskével tüzdelt vonalat rajzolna, hanem egy nagy ürességet produkál.
már újra is telepítettem a gépet,régebbi hozzászólások alapján ,a régi mach 3 at úgy töröltem, hogy az eszközök közül is töröltem, és a programok eltávolításával vettem le a mach 3 at, és a maradék programot is töröltem a mach3 könyvtárból.
még mi lehet????????????

43pbwjg8s

lehet butaságot mondok, de mintha az 1GH kellene.
Butaság?

000000000

Rakd fel az alternatív driver-t!

robokacsa

köszönöm a gyors választ.
annyira nem vagyok szakértő a dologban,sajna nem tudom mi az az alternatív driver, pontosabban azt nem tudom, hol is kellene keresnem.
mert a mach 3 ban csak a special, és az original driver ok vannak

000000000

Special = alternatív! :)
Ha ez sem megy ,akkor olvasd át ezt:
http://www.hobbycnc.hu/CNC/StandardPC/StandardPC.htm" TARGET=_fnew>Mach3 telepítési gondok...

robokacsa

kösz az ifót, de......
az a helyzet, hogy egy sima asztali gépről van szó, melyen már régóta fut a progi, a mach 3.
csak a lasy cam ot szerettem volna még feltelepíteni, és egy nagyonszámítógépes ismerősöm ,a már fentlévő, jól működő gépre feltelepítette az újabb mach 3at, és teljes káosz lett belőle.
azóta próbálom újratelepíteni a gépet, de mint látod nem sok sikerrel.
pedig a leírás alapján annó még laptopról is ment, de hogy most mi van???
lehet a gép megadta magát, mármint a számítógép?
telepítek,futtatom a special driver-t, újraindítok, próbálom tesztelni , és semmi...
de már egy hete naponta 4 órán keresztül, mit nem csinálok jól??

D.Laci

Winfos újrahúzás oszt jócakát...

robokacsa

volt újratelepítés....
ide is kell a servicepack2?
mert mindha az nem lenne rajt ezen a telepítőlemezen.

000000000

1× én is belefutottam ilyenbe, de akkor egy sima Mac3 újratelepítés megjavította (az elején ne feledd el az LPT drivert engedélyezni)!

ukcge40u

Ha még nem oldottad volna meg eddig...
Torrent, és lekapni valami SP3 verziós xp winfos.
Benne van minden fontos frissítés, úgy könyebben gurul a hardwer is. :)

robokacsa

sajna még nem sikerült megoldanom, de kösz a segítséget, megpróbálom....
ezekszerint kell az sp2 vagy 3...  
jól vettem le?

robokacsa

ukcge40u

Örülök. :)

Holnap lesz időm rengeteg, így holnap este újabb verziós mach3 exe lesz fenn. Remélem, sokat tudok majd vele haladni. :)

ukcge40u

A frissebb Mach3 exe a hunbay-os mappámban van.
Sanzistift/Mach3

000000000

Üdv Mindenkinek!
Ha lángvágóhoz vennék egy Mach3 vezérlőprogramot, hol kellene beállítanom az előmelegítési időt, ill. mivel ez csak 2D vágás van-e más egyszerűbb progi.
Nem hinném, hogy a lángvágáshoz ennyi funkció szükséges.
Köszi