Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

Révész Richárd

Megnéztem azt is hogy ha nincs csatlakoztatva a vezérlő akkor is elugrik a STEP pin.A jelenség ugyan az vezérlő nélkül is.

000000000

A Vezérlőnek nincs "visszahatása" a Mach-ra.[#circling]
Egyébként köszönöm![#eljen]
Szerintem a D-re telepítés kavarhat be! Ha lehet, telepítsd a C-re (lehet, hogy bug-os a Mach3 xml kezelése ha nem a C-n van)!

Révész Richárd

Köszönöm a segítséget de úgy néz ki megoldódott a probléma.Ez a verzió volt a gépen:D1.90.038
most meg ezt raktam fel:R2.60
Ezzel nincs semmi baj és a motorok is símábban járnak.Mégegyszer köszi[#worship]

000000000

Akkor ez egy régi bug volt, amit javítottak már![#eljen]

rcnn85cxp

Sziasztok!
Meg tudná-e mondani nekem valaki, hogy a diagnózis oldalon(F7) lévő origin offszetX értéknek mely paraméter felel meg? #? Programból szeretném a paramétert írni, de sehol nem találom a leírásban, hogy lehet-e.

Válaszotokat várva: mechanikus

000000000

Megpróbáltam Brain Controllal lokális váltózóból (#V0) az Offset X-et írni (amit elvileg lehetne), de a Mach úgy lefagyott tőle mint a sicc! Tehát így nem lehet...

rcnn85cxp

Köszi István!

Valaki másnak jó ötlete?

mechanikus

000000000

üdv mindenkinek egy kis segítség kellene frekiváltót hogyan lehet a mach3-al összehozni?elmagyarázná nekem valaki?köszi

000000000

Lásd H2 E1-es leírását!

D.Laci

A leírásban több helyen szerepel "Fxxx" az nem Sxxx akar lenni?

000000000

Teljesen igazad van! köszi, javítom!

D.Laci

Mivel egy 1000W-os hangszóró igen drága így elég lesz egy  E1-es bővítő kittben! :)

000000000

köszi szépen de nekem a frekiváltón potival lehet a fordulatot állítani http://www.siemens.hu/htm/ajanlataink/ad/download/micromaster_440_szorolap.pdf" TARGET=_fnew>frekiváltó

000000000

Mindenkinek azzal lehet! Az E1 kimenete megy a poti helyére...

000000000

értem  látom tenállad beszerezhető hol lehet ezt személyesen megvásárolni?