Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

000000000

A Mach-ok rendkívül szűk időzítésekkel dolgoznak (azért volt nekem is gondom anno még a P1-essel is, amit később sikerült orvosolni)! Az új vezérlőimet már mind ennek szemléletében tervezem (eleve ezekkel tesztelem is).

000000000

Köszönöm A gyors választ PIsta! Akkor egy darabra feladom. Megnyugodtam kissé, mert jól végigvertem a családot. Kellett nekik egy gravírozni akaró férj, apa! Megkapták.
Mindenesetre, ha valakinek esetleg van egy kis fény az alagút végén az küldjön belölle.
A prof2 kettes vezérlővel meg igyekezz, mert a végén prof3-as lessz belölle.  
Üdv néktek

SquirrelTech

Sziasztok!

Hosszú idő után az Arto weboldalára tévedtem, érdekes dolgokat tapasztalva ott.  
- Az oldalon van egy webről elérhető FTP hely, amin akadnak némi plusz információk.  
- Megjelent egy Mach4 alpha release.
- Publikált az Arto egy Mach3 SDK-t (Software Development Kit - C++ nyelvi segédletek)
- Fejlesztették (átírták) a Screen Designer proggijukat, ami tényleg sokkal precízebb és használhatóbb lett.

Továbbá úgytűnik, hogy egyre inkább támogatni szándékozik a nagyobb CAM rendszerek használatát az Artofcnc és egyre több helyen látok postprocessorokkal kapcsolatos dokumentumokat is.

Tamás

000000000

Szia!
Add már meg légyszi az SDK linkjét (nem találom)!
Köszi!

000000000

Köszönöm!!!

j3rx6bsjd

Sziasztok!
Egy kérdésem volna a mesterekhez.
Ha közvetlenül a párhuzamos portra szeretném kötni a végállásérzékelőket és más bemeneti jeleket,ezt hogyan tudom megtenni anélkül,hogy az alaplapon kárt okoznék?
Az optokapcsoló az alapból lesz,de a feszültségszintre lennék kiváncsi,mit kéne odakötöznöm,hogy a Mach3 tudomást szerezzen róla?

j3rx6bsjd

A diagnosztikai panelen szeretném a kis zöld ledet megvillantani,hogy működik a dolog,de nem hajlandó semmire.

000000000

Lásd: Profi1 Módosítások/Bővítések/2*5 portos I/O feltét. Én megcsináltam az Input részét, referenciakapcsolók jeleit fogadja a Mach3, jól működik

j3rx6bsjd

000000000

Nem lehet letölteni a Mach3-asokat valamien hiba miatt! Az exe-ék nem elérhetőek![#fejvakaras]

dg8n4i8x

Szombaton még jó volt! Akkor szedtem le a legfrissebbet!

Üdv!
Balu

Rinaldo

Ma 1147-kor töltöttem le D1.90.051-et, hibátlan!

000000000

Valóban! Úgy látszik a céges proxi nem jol cachelt...

3vv2btrhv

Sziasztok  
találtam valamithttp://www.cartertools.com/turbot.html" TARGET=_fnew>feltét
Légyszi nézétek meg és értékeljétek  
Tibor