Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

000000000

Nyomjatok egy keresést az Encoderre (valamiért nem listázza egyből), bocsi.

43pbwjg8s

Nekem itt van már kézben egy IWE60-T100-SV-5-AB kézikerekem (most már inkább ezt írom, egyébként az adatlapján a hivatalos neve Handweel encoder).
Ezt akarom felhasználni.  
Ez egy teljesen kész szerelhető kézikerék.

43pbwjg8s

Szerintem összeszedek minden információt (igényeim, létező eszközeim) és leírom ide összegezve. Aztán ha segítetek kitaláljuk, hogy merre is érdemes elindulni.

43pbwjg8s

Még egy link:
Az alul található kézikerék amiről szó van. Ez van nekem:
http://stappenmotor.nl/Steppermotor/incremental%20encoders/rotary%20incremental%20encoder/rotary%20encoders.htm" TARGET=_fnew>rotary encoder??

4um5b65d

Ez már a vég !!!
"Hanyatló" fórum........
[#buck]

000000000

Ez MPG és tökéletes a célra (erre is van kitalálva)!

43pbwjg8s

Akkor a szakzsargont megbeszéltünk szerintem lépjünk túl rajta végre.

43pbwjg8s

Köszönöm az építő jellegű krititkát Laslie! :)

000000000

Én már el is felejtettem...[#wink]

43pbwjg8s

:)
köszönöm neked!
Tudsz valami linket esetleg ahol találok anyagot ahhoz, hogy megépítsek egy ilyet?

000000000

Hirtelen nem, de talán a Google tud...

43pbwjg8s

Szia Elektron!
Ennek a megoldására lentebb (#2700) voltak javaslatok. Persze ebben az esetben makrózással.
Közben nézz postát kérlek! (elnézést ezért!)

43pbwjg8s

Még egy:
A MACH itt is letölthető kézikönyve nem beszél a felületről, annak módosításáról és a makrózásról.
Melyik könyv az amelyben erről lehet olvasni?

4um5b65d

Ezt nem neked írtam, hanem István linkelt képére. Csak szóvicc volt.

Hanyatt ló .......... hanyatló

43pbwjg8s

Überelted! :) ez tényleg jó! :)