Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

tsigu

Köszönöm....

Ez tisztességes válasz.

TBS-TEAM

Nagyon szép az a video LPT kártyáról megy és nem usb-LPT átalakítoról. USB-vel csak tápot ad a kártyának.
József

gipjwsvw9

Sziasztok!

Tud valaki ajánlani oktatót, aki aspire programban tud segíteni szerkeszteni?
Vagy videóhíváson keresztül vagy helyszíni oktatással lenne a legjobb.

D.Laci

[#7972@KopogoT]

Elsőkörben töltsd ki az adatlapod, másodszor tedláthatvá.
Nem árt ha látják hova is kell menni.

Nem ártana a megfelelő topikot használni....

Pl.:
[#t193#]
Vagy:
[#t26#]

SándorP

Sziasztok!
A következő problémában szeretném a segítségeteket kérni.
Mach3-ban hogyan tudom láthatóvá tenni a 4.tengelyre (forgatóra) generált kódot?? A program hibátlanul lefut, el is készíti a munkadarabot, de csak egy vízszintes vonalat látok a képen és ez nagyon zavaró. A legszebb a dologban, hogy egy pár éve már megcsináltam, sikerült beállítani, és most egyszerűen nem megy...pedig tudom hogy lehet[#nemtudom]
Nagyon szépen köszönöm előre is mindenki segítségét!

2am4nwzib

Az ,,A rotations Enabled,, bepipálni .

SándorP

Szia!
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget, megoldódott a probléma!
Üdv: Sándor

hegedűs györgy

Valószínűleg már tárgytalan, de amikor a szerszámcsere esedékes a "Z"-t ütköztesd neki egy táv vezérelt (vezeték nélküli) kapu csengő kapcsolójának. A mellény zsebedben lévő "whistler" még szívleállással egybekötött figyelmeztetésre is képes... Meg, occó is!!![#nyes]
Gyuri

2f428kduf

Segítséget kérek, vettem a banggoodon egy "TWO TREES® Super USB interface MACH3 100Khz Board 4 Axis Interface Driver Motion Controller 3D Printer CNC Board" kártyát. Meg is jött, de a CD sérült. Azóta kutakodok, de sikertelenül.
Nincs valakinek ugyanez, CD-vel együtt, aki megosztaná velem? A segítséget előre köszönöm.

TBS-TEAM

József

2f428kduf

Köszönöm, megnéztem, letöltöttem.

csaba2008

Sziasztok.Segítségeteket kérném megint.
Van egy ilyen Mach3 vezérlőm,és 30w os lézert szeretnék rákötni a cnc-hez.Meg lehet oldani,hogy a program vezérelje a lézert?Nagyon szépen köszönöm a segítséget.
1 kép a vezérlő
2 kép a lézer, NEJE 30W lézermodul
3 kép  lézer vezérlője
Köszönök minden infót ,segítséget.

vc886isf9

Sziasztok!

Egy kis segítségre szorulok, mivel pc-t cseréltem újra kellett telepítenem mindent. És sajnos nincs meg a mach3 baállításait tartalmazó mappám sem.
MSD-50-5.6 (daben gépet használok) vezérlőhöz kellenének a mach3-as paraméterek.

000000000

Kevés az info.
Tudni kellene még pl. hogy mekkorák az egy motor fordulatra eső elmozdulások X, Y, Z esetén?

2am4nwzib

,,sajnos nincs meg a mach3 baállításait tartalmazó mappám sem. ,,
Az viszont nagy baj , máskor figyelj arra hogy a XML profilodat elmentcsed.