Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

4umhue7vh

jó pár éve használom, igaz 5 tengelyt egyszerre még nem próbáltam csak most.

4umhue7vh

Itt a kép.

D.Laci

"A-Axis is Angular"

4umhue7vh

Sajnos az nem segít, csak fok vagy hossz.

2am4nwzib

A  ,,Rot 360 rollover,, vedd ki a pipát - OK-éd, és  indítsd újra a Mach3.

4umhue7vh

Nem segít, ha nincs fent a UC100 plugin teljesen jó minden, holnap folytatom.

Pali79

Többször olvastam már, hogy a törött licensz produkál ilyen megmagyarázhatatlan dolgokat.

2am4nwzib

"UC100 Sync Error!" ? 7-oldal UC100 Users Guide.pdf

4umhue7vh

Nem észleltem ilyen problémát.

j0f3xpnhc

Na de jó lett volna  közel a holland határ ... amúgy már elindult de döcögősen ... de végállások vesz leállítás  szerszámbemérés még nem működik ... sebaj tanulom tovább ... nem kicsit összetett ez a mach3 .... nem tudom érdemes lenne e a magyar felület?? Most a szerszám cserén vagyok .... hogy hogyan kell :)

svejk

Mindenki így kezdte ám! :)

Az a baj aki meg már régóta használja, ismeri annak az alapdolgok eszébe sem jutnak, hogy probléma lehet.
Nekem meg már azért nem menne csípőből mert már rég nem használom a Mach3-at.

A magyarnál is angol a beállítások felülete, ráadásul erősen korlátozott a főképernyő.
A legjobban akkor tudnak segíteni ha minden az eredeti állapot szerint van.

SándorP

Szia!
Szívesen segítek ha tudok, és még csokit sem kérek.(pedig szeretem)[#nyes]
Ezért szoktam írni, hogy adatlapra legalább egy helyiséget illenék kitölteni. Ha közel vagy elszaladok beállítgatni, ha nem akkor nyugodtan csörgess meg telefonon.
További minden jót!

Üdv: Sándor
06206217777

Devecz Miklós

Lassan beleőszülök!

Az eddig működő vezérlésem hirtelen megbolondult.

Mach3-at használok UC100-al. A program rendesen lefut, minden pozíció visszaáll nullára, ezek után viszont nem tudom megmozgatni a tengelyeket.
Semmi sem használ, csak a PC leállítás, és mindent újra indít.

Mi lehet a probléma?

2am4nwzib

A Task Manager mit mutat CPU, Memory ?

Devecz Miklós

Én is gondoltam rá, amikor feljöttem, de a műhelyben nem  jutott eszembe megnézni, holnap ránézek.