Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

dezsoe

Az 5. képen a step/dir kimeneteknél nincs megadva port, csak pin. Vagy van 0-ás port is?

j0f3xpnhc

Belgium ....  fizettem is volna aki beállítja nekem ...:)

j0f3xpnhc

j0f3xpnhc

erre nem is gondoltam még

svejk

Hijnye, most megfogtál! :)

Bár ha nem lenne ez fránya vírus história, mostanság lakásavatón lennék Dél-Hollandiában. [#pias]

Béni

A 'M6Start.m1s' makró elejére beírsz egy sort, ami lejátszik egy neked tetsző "zajt".
Ha kell a felugró ablak, akkor azt is ide írd bele!

4umhue7vh

Sziasztok! Egy gép utolsó simításainál járok, Mach3-uc100. 5 tengelyt használnék, Y-B slave módban, ha az A tengely nincs engedélyezve minden jól működik, de ha engedélyezem, valami összekutyulódik. Gombra minden jól megy, de egy egyszerű 3 tengelyre irt G-kód bekever az A tengelybe,néha megforgatja, sőt a többi tengely is akadozva megy. Rossz lehet a mach3? Vagy valami rosszul van beállítva?

4umhue7vh

2am4nwzib

Nem lehet megnézni!

2am4nwzib

A  képek gondolon nem szorulnak magyarázatra.

4umhue7vh

Igen így működik, de miért csavarja meg a képet? egy sima zsebmarás szerszámpályáját kellene látnom

2am4nwzib

Kérlek  tedd fel ,,GeneralConfig,, képet.

4umhue7vh

Holnap felrakom az eredetit, mert ez amin kínkódok nem a cnc-n van, ezt már szerte szét állítgattam.

GG

"Unfortunately strange and perhaps unexpected things happen with Mach3 when the "Ivan Todosijevic" ... is used."
https://www.forum.cncdrive.com/viewtopic.php?f=22&t=2072
?