Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

Motoros

A Te szövegértési problémádon én sajnos nem tudok segíteni.
   ...amit ide írtam inkább kitöröltem.
 Javaslom pihenj kicsit, lazíts, meditálj vagy olvasgass valami régi jó könyvet, ...nem érdemes sokat fontoskodni.

000000000

Te meg fogadd el az objektív negatív tényeket, amik egy mikrokapcsolós lézer be/ki kapcsolást jellemeznek.
A  "működés" mint az előbb is írtam alig jelent valamit, meg kell azt nézni alaposan belülről, gondolkodva, és ha lehet, akkor egy sokkal jobb megoldást kell választani. Még akkor is, ha csak játszunk, hobbyskodunk.
Csak ez a gondolkodás viszi előbbre a világot, mindig az igazságra, jobbra kell törekedni, és nem mindent hitvány megoldást védeni, megmagyarázni a saját kis buborékunkban.

PSoft

IdézTudod a működés szó önmagában értelmetlen, mindent elkenő maszlag...

Most megint meg fogsz sértődni, pedig nem annak szánom...

Szerintem, -ezen a felületen, másokkal szemben, sajnos...- Te magad vagy egy "értelmetlen, mindent elkenő maszlag".

000000000

Tipikus duzzogásos, sértegetéses, és minősíthetelen a viselkedésed. Szakmai érvek helyett megint már csak személyeskedni tudsz.

Én ilyet nem tettem, szomorú, hogy neked és pár haverodnak minden "működik" a saját világotokban, és nem is érdekelnek a mélyebb műszaki részletek, sőt az ellenség, kötekedő ember, aki rávilágít néhány műszaki problémára egy-egy vacak megoldás kapcsán egy CNC technikai fórumon.

Egyébként meg lesz@rom, mit gondolsz rólam, milyen mélységben érted a műszaki összefüggéseket, de azt KIKÉREM magamnak, hogy az objetív műszaki tényfeltáró közléseimért, érveimért, amikből még tanulhatnál is, te engem "értelmetlen, mindent elkenő maszlag"-nak merészeljél nevezni. Szégyeld magad!

Szevasztok![#integet2]

ANTAL GÁBOR

Egy mérnök és egy jogász áll az utcán . A mérnök mondja : nézd azt a verebet, az aviatika törvényeit teljesen meghazudtolva repül , nem is értem ....
 Mire a jogász : DE REPÜL !

PSoft

Megfogadom a tanácsodat!

Most magamba roskadva, beállok az egyik sarokba szégyenleni magam.
Ígérem, közben...nem felejtem el néha a fejemet is a falba verni.

IdézEgyébként meg lesz@rom, mit gondolsz rólam...

Ha már így leírtad...én nem írom le még egyszer ugyanezt.

Szevasz Tibor...jó és kielégítő duzzogást kívánok Neked![#integet2]

Sanyi Bá

Jó Estét Mindenkinek
Nekem nagyon rossz estém van mert belekeveredtem az I és J programozásba, igaz soha nem voltam kibékülve vele. Küldök egy skicet mert rajznak nem nevezhető, megköszönöm ha valaki segít megírni egy programot.

55xuwevre

Lehet tudatlan vagyok, de mit jelent az R10x4?
Teljesen körbe akarod marni?

Sanyi Bá

10-es rádiusz négyszer, tehát a négy sarokban.

Sanyi Bá

Igen teljesen körbe, sőt 2-es maróval vágom ki egy 3mm-es alu lemezből.

55xuwevre

Látom figyelmetlen voltam.
Milyen fogásmélységet tervezel, mit bír a géped?

Sanyi Bá

Nem értem, mert a gépem bírja a kettes maró is mert ez három milliméteres alu lemez, amit kértem segítsen valaki a kontúrt megírni ahogy lerajzoltam. Tudsz segíteni?

55xuwevre

G0 X-4 Y-4 Z2
G1 Z-3
G1 G41 X0 Y10
Y110
X30
Y40
G3 X40 Y30 R10
G1 100
G3 X110 Y40 R10
G1 Y110
X140
Y10
G2 X130 Y0 R10
G1 X10
G2 X0 Y10 R10
G0 G40 X-4 Y14

Sanyi Bá

Köszi megnézem, de írtam hogy I és J vektorokkal van problémám, de majd segít valaki holnap.

Sanyi Bá

A programodat futtasd le mert sok a hiba benne, de holnap majd átnézem.