Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

000000000

Köszi, ez már működik !

n4tfwm00y

Szia! Az adatlapomon ott az email címem az nem jó?

n4tfwm00y

Nem ertem én miért nem talaltam a t2-nél meg?Ennyire azért nem vagyok vak.Vagy még is?

n4tfwm00y

Egyébként nagyon köszönöm!
Tamás

000000000

Sőt, lehet, a Klavio Kft -nek is köszönöd.[#wave]
Mert, ugye ők készítették, és tőlük töltötted le. [#worship]

Varga Ferenc

Tisztelt fórumtársak!

Segítségeteket szeretném kérni a következő problémába: Készítettem egy mechanikát 2W-os lézerhez, de valami problémám van, de nem tudom hogy hol. A mechanika nem hibázhat, mivel a motorokat ha lekötöm, nem állnak vissza nullpontba. Ahogy kiszámolom, mintha többet lépnének. Nem lépéstévesztés, mivel minden bonyolult ábrát ugyan úgy készít el. A G-kódok se lehetnek hibásak, mivel több ábrán is kipróbáltam. Ahogy én kiszámolom, mintha többet lépne. A mach3-at már újratelepítettem, a számítógép és a vezérlők között megszüntettem a jelerősítőt, próbálgattam a mach3-ba a sebességet, és a lépéseket is állítani, minden megegegyező ábránál ugyan annyit téveszt. Segítségeteket előre is köszönöm!

n4tfwm00y

Természetesen a Klavionak is ezer köszönet!
Üdv.:Tamás.

000000000

000000000

w0hgtwf3w

Ha minden úgy van ahogy leírtad akkor a Step/mm beállításod nem megfelelő.

guliver83

Az felbontás jól van beállítva a Mach3 ban?

Varga Ferenc

Igen jól van beállítva.

Mlaci

Sziasztok. Én vettem egy bill emulátort cncpart ról, próbának. Rá kellett jönnöm hogy sokkal több gombot szeretnék. Úgyhogy neki estem leonardoval. Lehet hogy nem elegáns de ki nem sz. Le hogy egy panelen van 2 vagy 3 ardi:) nem akarok multiplexert. És a numerikus bill. Is így lesz megoldva. Ebayról vettem 40 nyomigombot sapkával az jó lesz a num gomboknak és a karaktereknek. Vandálbiztos gombok a funkcióknak és a koordinátáknak. Világítós vandi biztos meg a számítógépnek az emulzió sziv-nak elszívónak vákuumnak stb. Igaz érintő képernyős moncsi lesz a szekrénybe, de biztonságosabb ha van fizikai gomb is :)

J-Steel

Hol és hogyan lehet beállítani a Mach3-ban, hogy mennyi a holtjátéka egy adott tengelynek?

000000000

A holtjátékot sehol, az annyi amennyi viszont annak a kompenzációját a Config / Backlash alatt.
De ne felejtsed el az engedélyezés pipát is betenni különben NEM működik !