Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

kvma5u9e8

Sziasztok !
Szeretnék építeni egy cnc gravírozót.
Rendeltem is hozzá egy db25-1205 breakout board-ot,
3db dm542a drivert, és 3db léptetőmotort.
Szeretnék segítséget kérni a mach3 beállításához, az elejétől kezdve, mert sajnos nekem nem megy :(
Esetleg használ valaki ilyen boardot?
Köszi szépen előre is válaszokat. :)

Földi Péter

Érdeklődnék, hogy valaki használt-e "sikerrel" USB-s LPT átaakító MACH3-hoz? Ilyenem van, de nem látja a MACH3. Sajnos PCI-os slotba való LPT kártyám nincs, ezért próbálkoznék az USB-sel.
Köszönöm!

svejk

Akkor uccu neki vegyél, van vagy 2500 Ft.

D.Laci

D.Laci

Ja neked átalakító kel.... hát az szerintem egyik sem működik amit eddig olvastam róluk... :(

svejk

De azért nézd csak meg tüzetesen az alaplapodat, szerintem ott lapul rajta egy 26 pólusu tüskesor, amihez csak egy kábelt kell venned.

Földi Péter

[#vigyor3][#vigyor3][#vigyor3]

Földi Péter

Épp most vettem ezt az USB-s változatot, de már én is csak azon gondolkodom, hogy minek.. [#falbav]

Földi Péter

Ja, ez lesz, megyek szétszedem azt a gépházat, ennyit tényleg megér. Valahol találtam tegnap este 990 Ft-ért árulták, de nem találok vissza az oldalra még cache-ből sem...

svejk

Előbb kérdezz aztán cselekedj! :)

svejk

A 990 Ft gyanús, ha magyar üzlet.

Földi Péter

Na ja, bár ne láttam volna meg az üzletben, már bánom.. 3700 Ft -ért inkább mást vettem volna. (Johny Walker épp kijön a Tesco-ban belőle, és legalább így néznék ki: [#circling] ehelyett: [#ijedt]

Földi Péter

2690 Ft környékéről árazták le. AMmúgy ott körül mozog, ahogy írtad is.

2f428kduf

Lassan elkészül az új gépem (harmadik javított verzio) elektronikája, szeretném megtudni, a Machba hol találom meg a végállás kapcsolók: xyz home, az xyz, a digit és a Max pinjeit. A home pinjeit megtaláltam a configben, de a többit nem. Erre kérem a segítségeteket.

svejk

Ott van az, Config/Ports&pins/input signals.
a ++ és a -- a végállások