Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

szabo janko

Nem érted a problémát. Ez a gép eddig 5-6 évig tökéletesen működött. Az a program ami miatt a baj van 10700 soros. Ezen a marón csináltam egy másfél éve ezt az alkatrészt 50 darabot, ez elfogyott a raktárból. Kértek belőle most meg nem megy. Semmi nem változott csak az idő.

000000000

Nem tudom elégszer megismételni. [16059] Format C: és újra húzni az egész oprendszert !
Eddig bírta, elég egy fertőzött pendrive és annyi !

D.Laci

Format:C elött esetleg egy rendszer-visszaállítás és- vagy egy Mach3 backup.

szabo janko

Kaptam egy licencet működik újra telepítés nélkül is.

ANTAL GÁBOR

Akkor rosszul emlékszem .  Majd ha Svejk vagy Tuba olvassa akkor elmondják mivel keverem össze az erdélyi  esetüket  ( még az is lehet hogy az Artsoft ráfejlesztett )

szabo janko

Lényeg hogy megy. Most egy Pokeys57U val kísérletezem, a végállások homok jók és már egy motort is forgat.

svejk

Az egy 1,2 GHz körüli Celeron volt, az UC100 oldotta meg s dolgot.

svejk

Az általam belinkelt oldalon még pontosan hármat kellett volna kattintanod bal egér gombbal, hogy ide juss
Bocsáss meg, hogy sietségemmel gondolkodásra késztettelek volna, máskor majd nem erőlködök.

Egyébként meg úgy veszem ki írásodból termelő üzemben használjátok.
Én több fórumtársat ismerek akik magánszemélyként, hobbyra is megvették hivatalosan Mach3 licencet.
No de "ugorgyunk", a fő hogy már működik.

PSoft

Huhh, de "morci" vagy!:)
Mi nem volt???[#nevetes1]

svejk

[#crazya]
Dörmögni jó... :)

svager

Könnyű annak aki tudja hova kell kattintani,nekem 28 kattintás után sikerült megtalálni.  (természetesen közben folyamatosan  gondolkodtam)[#kuss]

svejk

Jó, oké akkor én vagyok a [#kocsog]...

jani300

Ma rossz napod lehet :)
Nem szoktál ilyen lenni ...[#integet2]

svejk

Nem rossz, sőt!
Sikerült megjavítani egy fórumtársunk AC szervo vezérlőjét.

szabo janko

Ezúton köszönöm mindenkinek a segítséget.
A Pokeys 57 U azért írtam mert valaki kérdezett felőle.
Nos a következőkre jutottam : MSD 50-4.2 és Kollmorgen motorokkal drótoztam össsze a mach-al megyen szépen. Pokeys szabadon programozható 55 bemenettel vagy kimenettel rendelkezik ezek között van ami analóg jelet is tud kezelni,tud billentyűzetet és mátrix kijelzőt is. Egyenlőre ennyit. Még nem értem a végső progamozásig majd folytatom. Ha érdekel valakit majd kérdezzen ha tudok válaszolok.  (bár én mechanikai műszerésznek tanultam 1973 ban akkor még a comodor volt a sláger) 2000 töl forgácsolok most már 6-od magammal.