Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

000000000

Sziasztok!!
Mach3-ban lehet külön is bekapcsolni a hűtést,vagy csak G kodal működik!!
Úgy szeretném kapcsolni mint a főorsót!

000000000

A megoldás: Mach3 Screen Designer !
Aktuális képernyőt módosítod és teszel bele egy plusz gombot !

000000000

000000000

Ezen a Screen-en például van.

000000000

Mivel az eredeti képernyőt csak a telepítés pár percéig használom így azon is a Diagnostics fül alatt keressed ugyanezt !

Sanyi Bá

Mach3 wizards menűben a write/text engraving v4-be létezik esetleg magyar betűkészlet, vagy örüljek az angolnak is.

000000000

Az eredetiben nincs ékezet !
De sok program van ami minőségben is igényesebb és kezel ékezetet.
Például műköbe marás, csak a minőséget összehasonlítása végett.

Sanyi Bá

az Artcam-et ismerem de amikor gyorsan kell és csak pár betű  nincs idő még a másik számítógépen vacakolni a Cammel. Az ékezeteket kézzel is már hozzá rajzolom.

PSoft

000000000

A képen szereplő dolog nem artcam-al készült.
Vcarve 1000x kézre állóbb.
Egy szöveget megcsinálni max 5 perc és az olyan is lesz amilyet szeretnék és a windows betűkészletét használja !
Tehát van ékezetes betűkészlet !
A betűtípus kiválasztása sok esetben tovább tart mint magát az egészet megcsinálni. ( a gépemen 3000 Fonts van legalább )

Sanyi Bá

Kösz, de nem ez volt az alapkérdés.

Sanyi Bá

Ezt még át kell néznem, ha lesz időm.

h45wyjwrn

Abban tud valaki segíteni Mach3 H2 vissza akarom állítani egy pontra ahol abba hagyattam vele a munkát  be írom azt a számot ahol le állt 195173 ő meg 51230 ide áll vissza akármit csinálok ???

8e8gzzjjj

Sziasztok Olyan problémám lenne hogy vettem egy UC100 usb vezérlő kábelt.nekem 4 motorom van a gépen 2X motor,1Y motor,1Z motor de csak az egyik X motor megy a többi jó.Tudna ebbe valaki segítteni?

8e8gzzjjj

Sziasztok Olyan problémám lenne hogy vettem egy UC100 usb vezérlő kábelt.nekem 4 motorom van a gépen 2X motor,1Y motor,1Z motor de csak az egyik X motor megy a többi jó.Tudna ebbe valaki segítteni? H5 vezérlőm van.