Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

4va4kwi

Pokeys57 E

Igen ugyan azt a step és dir jelet kapják.

PITU

sziasztok
segítséget kérnék valakitől

újra lett telepítve az XP
szervizpakk 3 is

a Mach 3 elvileg elindul de nem jeleníti meg a nyomógombokat
ezzel a képernyővel működött eddig és egy másik telepítés is jól műxik.

mit nem csináltam meg ?

Miki2

Szerintem a gombok fájljai nem a jó könyvtárba kerültek.
Hasonlítsd össze a másik működő géppel.

4va4kwi

VGA driver? de csak találgatok. Melóhelyen ez miatt már volt széthullva a képernyő.

svejk

És annak  nincs több step/dir kimenete, meg egy szabad bemenete?

No mindegy mindenki úgy bonyolítja az életét ahogy akarja, én is szoptam már eleget amiért saját utakon akartam járni mindig. :)

PITU

köszönöm a segítségeket

a videodriver frissítése után sem lett jobb

aztán nagy bátor lettem.....
a mások gép Mach3 mappában levő mindent bemásoltam a nem működőbe...

lettek gombok ,  de most az uc100at hiányolja :)

de mindjárt megkapja

000000000

Mivel nem az eredeti screen használod és bemásoltad a XML file-t ezért nincsenek gombok !
Először a XML file-ban használt screen-t kellet volna telepítened aztán bemásolni a beállításokat !
De gondolom halvány lila fingod nincs mi is volt az amit használtál, és hol lehet a telepítője.

4va4kwi

Eredetileg csak 3 tengelyt kezel, bővítő kártyával 8-at.

PITU

Ha nem is halovány lila , de valami dereng...

az a vicc benne  , hogy ezt a mach verziót már többször és több  gépre is telepítettük
utána bemásolva az xml
aztán bemásolva a screen
a gombok csak az eredeti screenben  voltak

fa_kukac

Sziasztok! Van valakinek tapasztalata vagy ismeri-e ezt a vezérlőt? Megy mach3 alatt? Köszönöm.

b2e4rtspg

Segítsetek már,mit kellene ez alatt értenem! ? G kód generálásnál :RuntimeError: maximális rekurziós mélység túllépés

svejk

fa_kukac

noctiluxx

Szerszámcsere téma:
Sikerült megírnom a szerszámcsere és a hosszbemérést is, megy szépen minden. Annyi a probléma, hogy amikor folveszi az uj szerszamot, nem lep ervenybe a z korrekcio.
Viszont, ha pl 1ről léptem 2-re és szerszámcsere után kézzel visszaírom 1-re, majd újra 2-re, akkor rögtön jó minden.
Próbáltam a szerszámcsere végére beírni, hogy G43 & GetSelectedTool(), de semmi.