Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

iv43r83d

képpel is a hiba!

iv43r83d

Ha kitöröltem akkor sem jó![#falbav][#falbav][#falbav]

iv43r83d

A diagnosztika!

2dbfy8y

Kolakellene ide, hátha még emlékszik nyomokban a Mach-ra. [#nevetes1]
Én az a M1076 makró hiányára gyanakodnék.
Nem tudom az nem e valami makró lehet.

iv43r83d

Köszönöm a választ!Már vágtam vele menetet akkor tökéletesen működött tegnap jött elő a hiba.

ra8nsmk6w

Esetleg nézd meg a főorsó szenzort, hogy nem történt e vele valami.
A g76 sor sem megy le?

iv43r83d

Csak a G76-os sor nem megy.

ANTAL GÁBOR

Szia ! én csinálnék egy egyciklusos menetet G33 al amivel leellenőrizném az indexjeladót  Fejből írom mert már rég átálltam az UCCNC re  ( ellenőrizd le ! )  
G95  
G0z20
g0x20
G33z-20 f1.5
g0x22
g0z20
M30

Ha megy akkor meg kell nézni az 1076 os makrót (lehet véletlenül belejavítottál )  Le is töltheted még egyszer

ANTAL GÁBOR

nem a G95   hiányzik az elejéről ?   Ja és a mach g32 vel operál ( mint említettem UCCNC zek )

iv43r83d

Ha a G76-ot átírtam G32-re akkor sem működött.De holnap meló után kipróbálom amit írtál!Üdv Csaba!

noctiluxx

Urak!
Mach3+Artcam combóval szeretnék többszerszámos munkát csinálni. Ehhez szeretném automatizálni a szerszámcserét. Egy ilyen rendszert találtam, pont jó lenne a gépemhez : Link
Már elkezdtem olvasgatni a témában, de szétgurultam rajta :)Az megvan, hogy alapból az artcam nem ment töb bszerszámos munkát tap-ba. Az is megvan, hogy M6 szkript kellene a szerszám cseréjéhez és az offszet beállításához.
Van egyben irodalom ehhez?

robroy007

Szia!

ment az artcam több szerszámos pályát hibátlanul és TAP-ba is!

a mach szerszámcsere az már más tészta

ha működik az automata szerszámcsere írj és segítek a pálya mentés tudományában [#vigyor2][#wave]

noctiluxx

iv43r83d

Szia! Az index jelet megkapja de a hiba mindig változatlan.[#falbav]

ANTAL GÁBOR

párhuzamos portos a jeled ? vagy UC100 ast vagy valami komolyabb a cuccot használsz ?    Amit javasoltam  kipróbáltad ?  Deklaráltad hogy szinkronizált mozgást akarsz megvalósítani a G95 szerint ?