Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

4ud9rtjz

Rendeben!Akkor mi lesz az első lépés?

000000000

Szerezz be egy D sub 25-ös csatlakozót és a leválasztó kártyából a step dir kábeleket szedd ki és forrasszad bele a csatiba, majd dugd össze az UC300-al-
Elég egy tengelyt megcsinálni és máris kiderül hogy ez volt e a hiba.

4ud9rtjz

Akkor ha jól értem a 2-3pin be beforrasztom dir és a step jelet és müködik is az X tengelyem!Bocs hogy ennyit kérdezek de nem akarok hülyeséget csinálni!!!

000000000

A 3M 10336 burkolatot leszeded
A 3M 10136 csatlakozó 1-es lábáról a vezeték fog menni a D sub 25-ös csatlakozó 2-es lábára.  (step opto led anod )
A 3M 10136 csatlakozó 3-as lábáról a vezeték fog menni a D sub 25-ös csatlakozó 3-as lábára.  ( dir opto led anod )
A 3M 10136 csatlakozó 2-es lábáról a vezeték fog menni a D sub 25-ös csatlakozó 24-es lábára. (step opto led katod)
A 3M 10136 csatlakozó 4-es lábáról a vezeték fog menni a D sub 25-ös csatlakozó 25-ös lábára. ( dir opto led katod)
Ettől egyértelműbben sajnos nem tudom elmagyarázni.

4ud9rtjz

Köszönöm szépen a segítséged!!!Igy már értem!Majd jelentkezek ha megcsináltam!!!

cipk5xtny

Sziasztok.
Arra volnék kíváncsi hogy valakinek van e tapasztalata
 PoKeys56U evvel kapcsolatban.?
Itt van
Hogy fut vele?

4ybj8h3c8

Úgy tűnik senki nem ismeri, de a jutyúkon találsz róla néhány videót, ennyiért ígéretesnek tűnik.

jeepatti

én használgatok egy .e verziót...
megy de még nem minden kerek :)

svejk

000000000

Volt hozzá szerencsém, illetve ennek a vezetékes változatához.
Mégis mi a kérdés ?

svejk

Tudja dolgát, fehér ember is meg tudja tanulni kezelni, vagy csak inkább bosszankodásra alkalmas?

Nem veszti el a DRO szinkront a kijelző és a monitor DRO-ja?

000000000

Én míg próbálgattam a gépet nem volt vele probléma, de mint írtam ez a vezetékes és nem a wifi-s verzió volt.
Egyedüli ami annyira nem tetszett a szorzó megoldása.
Ilyenkor elég darabosan vitte a tengelyeket mit mikor fix értékel gyors egymásutánban mozgatnád a tengelyt.
De jövő héten már itt is lesz egy ilyen kütyü , aztán ha erre jársz akkor kipróbálhatod.
Nekem csak a finom rá állásra kell majd ez.
Amúgy meg lehet makrózni is, de azt aztán végképp nem teszteltem.

000000000

Megtaláltam, ez a verzió volt csak a vezetékes.
Itt egy bemutató videó

svejk

Hmmm... csináltak hozzá célspecifikus LCD-t?

000000000

Ezek szerint igen.
A videó vége felé látni amit beszéltem a szorzóval kapcsolatban.