Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

D.Laci

Te sem dolgoztál még több száz Mb meg Gb- méretű fájlokkal.....

4pmudt7rb

Amikor pár óra elteltével, megnézed a feladatkezelőben, hogy lefagyott, vagy mi van?
[#lookaround]

D.Laci

Ha meg tudja nyitni az 1Gb 3D modellt, akkor nem fog lefagyni egy kis számolástól, csak pár hétig eltart.... :)

000000000

Mach3 Szimulátorra lenne szükségem,a program írás gyakorláshoz...Gép még nincs..köszönöm. :-)[#heureka]

000000000

Honnan tudnám letölteni ?

Révész Richárd

Révész Richárd

Nem szimulátor, olyanról nem tudok.
Csak annyi korlátja van, hogy 500 sorig használható.

000000000

köszönöm..[#worship]

iv43r83d

Szép estét mindenkinek!Érdeklődni szeretnék hogy a Mach3 Turn Wizards-ot használjátok-e ha igen működik rendesen? Nekem két asztali gépen van telepítve a Mach3 egyforma verziószámú program de az eszterga varázslóban mégsem egyformán generálja a szerszám pályát,az egyik gépen jó de a másikon nem. Mi lehet a hiba? Segítségeket előre is köszönöm! Üdv Csaba!

iv43r83d

Sziasztok! Tudna valaki segíteni Mach3 eszterga programban?Segítségeket előre is köszönöm! Üdv Csaba!

9pk59nuy

A varázslót gyakorlott felhasználók nemigen használják, mert amíg elvégzik a paraméterek beállítását, addig a programot is meg lehet írni.

"varázslóban mégsem egyformán generálja a szerszám pályát"
A különbség egyik oka lehet hogy a kitöltött táblák előző alkalommal beírt paraméterei véletlenül benne maradnak.

000000000

Szerintem a varázslót -"alprogram"- a programozók sokat használják,mivel előre meg van írva szinte minden progi és "csak"helyettesíteni kell az adatokat, értékeket..CNC programozói - technológusi tanfolyamokon tanítják,a makrókkal együtt..először bonyolult, de Qrva egyszerű és gyors...behelyettesítve egy alprogramot, egy 60-70 mondatos progi megírása. 5-8 mondat.

iv43r83d

Köszönöm az infót! Még most ismerkedem az eszterga progival,ezért érdeklődtem.A varázslóban lévő alprogrammal szerettem volna készíteni egy félgömböt de nem csinálta meg a félgömböt hanem csak a felét.Üdv Csaba!

000000000

Egy félgömb legyártásához nem kell varázsló-szerintem..G3 G4 illetve I és K..X és Z..de lehet, hogy tévedek?

000000000

Honnan "szedted" le az eszterga programot? Ha megkérlek elküldenéd nekem?-vagy a linkjét?..feco.varga@gmail.com