Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

se6a9e636

Szia!Nyíregyházi vagyok.

se6a9e636

Most én is rakom össze a gépet mert lecseréltem a bútorlapokat MDF-re

besirkyjh

Ha addig nem késik akkor julius elején megoldjuk , ugy is megyek hozzátok hasonlo dolog miatt ( 4.-e és 6.-a között ) majd egyeztetünk .
Addig küldj egy emailt ( balra a nevem alatt a cim ) egy telefonszámmal .

fa_kukac

Sziasztok!
A kérdésem, hogy Mach3-ban be lehet e állítani, hogy ref all home nyomásra ne a "Z" legyen az első tengely? Illetve a sorrendet? Ugyanez érvényes a "run from here" esetén is, mikor először pozícióba megy, a z-t engedje le  utolsónak?

istvan58

Hali,
a run "from here"-nál megkérdi egy ablakban hogy milyen safety Z-vel akarsz oda menni, és a Z megy le utoljára.
Homing még nincs a gépemen de olvastam hogy jó ha Z home-nak a felső poziciót adod meg.

fa_kukac

Üdv! Köszönöm, ez a felső poz az eszembe sem jutott. Jóóóó ötlet!

y9au2mspr

SZiasztok.

Keresek hozzáértő embert mach 3 felprogramozásra.  A gépecském elméletileg elkészült.(léptetőmotorok,UC300,hdbb2, dm860,msdd 80 ) Ha valakinek van ideje foglakozni velem kérem jelezze.Természetesen a tudását megfizetem. Nekem nem nagyon van időm jelenleg foglalkozni a szoftveres részének kitanulására. üdv. Szabolcs

tfpk6pks3

Szívesen segítek neked amiben tudok. Skype-on keresztül.
Ha érdekel, dobj egy mélt a nevemre kattintva és megadom az elérhetőségem.

2dbfy8y

Merre felé laksz?
Ha  felém, én is segítek szívesen.
Ha írsz helységet, hátha rátalálsz arra aki szívesen segít.

y9au2mspr

Sziasztok.Kapuváron lakom.Gy-M-s megye.

y9au2mspr

Na ma meg is volt az első hiba. Az UC 300 1-es portjára csatlakoztam. Ez a gyártó szerint hiba volt mivel az bővített port és nem fog működni. Sajnos időm nem volt kipróbálni,de holnap nekiugrok még egyszer.

cc7nypid

Sziasztok! Van egy Sneci féle LTP vezérlő kártyám a hozzá való servo előtétkártyákkal.
Mach-3 mill.-hoz keresnék beállításokat (pin,enable,pipálások,számok tekintetében, stb.)A servók yaskawa AC-k de szerintem az mindegy .
Előre is köszönöm a segitséget!

designr

cc7nypid

LPT-t akartam írni.  
A vezetékelések készen vannak és a snecis élesztés is. Amire szükségem van a mach 3 program összehangolása az LPT-s servó vezérlővel( tengelyek, pidek,számbeírások, pipálások, stb)

designr

Én az előbb linkelt pdf-ből csináltam..tökéletesen működik..