Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

xfg6v697j

Esetleg az ahoz a tengelyhez tartozó kapcsolókat érdemes megjáratni,mert már találkoztam olyanal,hogy érintkezéshibás volt eg ilyen kapcsoló.
De természetesen kikapcsolt táp mellett.

xfg6v697j

se6a9e636

Milyen kapcsolókat mozgassak meg?

se6a9e636

A micro lépés kapcsokat?

xfg6v697j

Az áramkapcsolókat,és a mikrolépéskapcsokat egaránt,mondjuk én áramkapcsoónál találkoztam ilyen hibával.

xfg6v697j

Kapcsólgasd őket oda vissza nyolc tíz alakalommal.

se6a9e636

Az áram kapcsolókat a mach 3-ban kapcsolgassam?

mex

Neem! Fizikailag a vezérlőn.A kapcsolókon képződhetett oxidréteg, ezt egy pár oda-vissza kapcsolás ledörzsöli, és megjavulhat a kontakt.

xfg6v697j

Ott nincs olyan.
A kék kínai vezérlődö fizikailag kapcsolgasd az áram,és a mikrolépés választó kapcsokat,az esetleges érintkezési hibák elhárítása miatt.

se6a9e636

Akkor ott ahol belekötöttem a vezetékeket mert nem tudom milyen kapcsokat mozgassak meg?

se6a9e636

Ebben még kezdő vagyok

xfg6v697j

http://i660.photobucket.com/albums/uu327/onlyforever02/Axis%20TB6560/zheng.jpg?t=1284906612" TARGET=_fnew>operating current sub setting felirat mutat a kapcsolókra,amiket kapcsolgatni kell.

xfg6v697j

De hogyan állítottad be az áramot,és a mikrolépést,ha nem tudod milyen kapcsolók vannak a panelon?

se6a9e636

köszi!A microlépés kapcsolókat azt tudom kapcsolgatni.Ha lefotózom akkor tudsz segíteni ebben?