Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

xfg6v697j

Mindegyikhez van leírás,ahol rendelted,azon a netcímen megvannak a beállítások leírásai.
Tudomásom szerintt több tipus is létezik ezekből a kéketből.
Be kell azonosítani,hogy pontosan melyik is az,mert vannak beállításbeli eltérések.
Még az is lehet,hogy csak azért ad recsegő handot,és nem megy,mert a dir jel helyére a step jelet konfiguráltad a mach-ban.

se6a9e636

Kéztől vettem nem volt hozzá semmi,csak a trafó.Az azonosítást hogyan tudnám végrehajtani?A beállítás az így van sorba  
1 7
8 3
5 4

xfg6v697j

Most látom a képekemn,hogy nem közvetlen a motor vezetékeit kötötted a vezérlőbe.
Ha valamelyik bekötésed nem érintkezik jól,akkor is lehet ilyen hiba.
Nézd át a hibásan máködő motor,és a vezérlő közötti összes elektormomos csatlakozást,hátha nem érintekezik az egyik vezeték.

se6a9e636

xfg6v697j

Hát elég furcsa pin kiosztás.
Általában 2-9 pineket használják a motorkhoz,persze ez nem szentírás.

se6a9e636

szerintem minden jó

se6a9e636

igen de azokkal meg sem mozdultak a motorok teszem azt:
2 3
4 5
6 7

se6a9e636

Ja meg a te hiba kódod az tuti nem a vezérlés mert az a pc futtatásra utal.

se6a9e636

Jó lenne elcserélni egy 4 tengelyesre némi ráfizetéssel+utánvétellel. Nem tudsz valakit?

xfg6v697j

Ebben ne reménykedj,főleg,hogy nem is jó.
Ha a lentebb leírtakat kipróbáltad a megjavítására,és nem lett jó,akor nincs más ötletem.

se6a9e636

Szerinted mi lehet a baja?Mennyibe kerülne a 4tengelyes?

xfg6v697j

Ezekre nem tudom a választ.
Keress rá a vaterán,vagy az ebay-en.

se6a9e636

besirkyjh

Szia  

Szivesen segitek " feléleszteni " ha nem oldodik meg a csere de július elejéig bringázni vagyok és addig kerülném a melot :)
Helyileg merre vagy ?