Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

kuv5p7226

Igazán nincs mit.

000000000

Az összes fanuc amin én dolgoztam ropi gép volt... de ez az egy volt ami önállósította magát csak...

000000000

Sziasztok, hogyan tudom megmondani, hogy hova mentse a Mach3 a G-kódot?

Révész Richárd

Na ezt a kérdést nem igazán értem.A G-codot nem a  
Mach menti.

bznc93pf5

ezt nálam is kiírta amikor forgatót használtam,
az egyik lehetőség rossz a program vagy még is jó csak a Mach-ban kell átállítani valamit

bznc93pf5

a Mach csak akkor tud G-kódot menteni ha előtte behívtad és módosítani akarsz benne valamit, utána felülírni a régit és kész a mentés

bznc93pf5

elvileg van egy G-kód szerkeszt gomb, azt megnyomod, bejön az egész G-kód, módosítod utána mentés, felülírás és kész, én képernyőm egyedi Magyar felület van, nálad nem tudhatom hol van az a gomb

Révész Richárd

Ezt értem, csak Matricás kolléga kérdése volt egy kicsit érdekes számomra.

2dbfy8y

A  #11094 leírt megoldás, beállítás megszüntette a hibát!
Így már okés, sokáig tartott a beolvasás, és azért válaszolt így a Mach.

000000000

ok, sejtem mostmár, hogy a LasyCam-el titkos kapcsolatban vannak, ott kell keresnem az elérési utat, de mégis: a Mach3 tudja, én miért nem?

D.Laci

LazyCam-Setup-Posting Options...

000000000

ok, köszi.  
Onnan ered, hogy dugdosni kell a fileket, -mert nyilván egy direktori-rendszerben tárolunk-, hogy intraneten, 100Mb-es vezetékesen hibázik a kiírás, vagy beolvasáskor valamelyik. A 240 oldal gépkönyvben szerepel ugyan...   :)

PITU

sziasztok
a Klavio honlapjáróé letöltöttem a Mach demo verziót , és a magyarítást is .
a Mach szépen feltelepült , de a magyarításban segítséget kérnék. mit? hova ?  stb.........

bznc93pf5

nekem is volt ilyen problémám először meg még a poszt kiválasztása is módisíthat ezen, a megmunkálás is  bekavarhat, honnan mérje a kezdést, (a tengely vonalából vagy a leendő modell tetejétől számolja) sok beállítási lehetőség van, körkörös megmunkálás vagy csak 360 fokos, ezek után egyszer csak összeáll

bznc93pf5

szerintem nyugodtan írhatsz a Klaviónak, nekem alapból Magyar ezért sajnos nem tudok segíteni