Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

kr97pwss2

Ja elírtam V2.121 és innen tudod letölteni:http://www.polgardidesign.hu/download/UC100%20V2_121.m3p" TARGET=_fnew>V2.121

cxmcdtrx

Honnét tudom leszedni a plugint? Gondolom V2.121-et akartál írni. V2.117-es-em van még.

cxmcdtrx

cxmcdtrx

ebéd után kipróbálom, és jelentkezem.

cxmcdtrx

A hiba továbbra is maradt. A program elindítása után rendesen megy a jog.
MDI-be írok valamit, rögtön megáll, UC100-on kialszik a kék led. Kis változás:
A jog gomb lenyomásakor, illetve felengedésekor egyet villan a kék.

kr97pwss2

Ezt most a V2.121-es verzióval próbáltad?

cxmcdtrx

cxmcdtrx

Egy kis adalék info:
Elindítom a Mach3-at, TAB lenyomása után a jog mode "Step" re állítva a hiba rögtön előjön. Azonnal kialszik a kék, és vége.
Utána már hiába teszem vissza folyamatosra, semmi

cxmcdtrx

kipróbálom a 2.124-et, hogy ez ott is megvan-é

cxmcdtrx

2.124 is ugyanez. Jog Mode Step-re átállítva, az első billentyű leütésnél megáll.

kr97pwss2

Ahoz, hogy segíteni tudjak, küld el az info kukac polgardidesign.hu címre az XML-t amit használsz. Ebben vannak a beállítások eltárolva és a C:/mach3 könyvtárban van. Ha nem adtál neki más nevet akkor Mach3Mill.xml az alapértelmezett neve. Amúgy a kiadott Plugineket mindig letesztelem 4-5 különböző számítógépen. Nálam nem jelenktkezett ez a hiba egyiknél sem, ezért lenne nagy szükségem a beállításaidra, hogy szimulálni tudjam a Te gépedet.

cxmcdtrx

oksi, már küldöm is.

cxmcdtrx

Kicsit pakolnom kell, de megpróbálom egy másik PC-ről is. Az egy kicsit izmosabb, először azzal teszteltem a kütyüt, mikor megjött.
Intel Core i3 @3.3GHz, 8GB DDR3-1600, 2x500WD Sata3, Radeon HD7750 ultimate.
A gépen win7 fut, de OracleVM-be van egy XP-m telepítve.

kr97pwss2

Mekkora a géped munkaterülete? Az 5000step/mm az helyes beállítás?

kr97pwss2

Ja és szerintem menjünk át az "USB-LPT átalakító MACH3-hoz" topikba, ne a Mach3-asat írjuk tele