Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

UCCNC vezérlő program

Indította gaben, 2024 április 09, 16:54

Előző téma - Következő téma

svejk

Bízunk benne, hogy [#304@Miki2] is hozzászól majd, Ő is nagyon várta már.

svejk

Ja, a /-es funkcióért két nem fórumos kollégám is köszönetét fejezi ki felétek!

dezsoe

Nem kell azt túlbonyolítani: főorsó relé kimenet és kész. Ha használod a főorsót is, akkor rá lehet tenni az M4 (főorsó visszafelé), M7 vagy M8 kimenetre is. A lézert nem javaslom, mert ott nem lehet várakozást beállítani, míg a felsoroltaknál igen.

gaben

Gyorsan leteszteltem én is az UCR201-es kézivezérlőt.
Miután frissítettem az új verzióra, azóta nem megy az "X" tengelyemből a slave. [#nemtudom]
UCR201-el ugyanez van, csak az "Y" és a "Z" tengely működik rendesen, a szolga "X" tengely állva marad.

Viszont Home-ba küldve a gépet működik mindkét "X" tengely.
Azt hiszem visszatérek a régebbi verzióra....

dezsoe

Hoppá, ez érdekes. Küldd el, légy szíves, a profilodat, hadd nézzek bele. Köszi!

frob

pont nem kell időzítés...

Na megnézem jobban, mert nekem a frekiváltó modbuszon kapja amit kap, jó pár éve már hogy összeraktam, most hozzá kell nyúlni, azt se tudom mi hogy....

gaben

Elküldtem, de azt ami működik. Ha kell, akkor visszateszem az újat, hátha kiderül valami turpisság. [#wave]

Miki2

Már nézegetem, lesznek kérdéseim.

svejk

[#eljen]
Nekem sajnos most nem jut rá idő.
Pedig képben van két gyári gép is amire fel lehetne tenni, de ugye ezek hátsó késtartósak, vagyis revolverfejesek.

guliver83

Videót lehet valahol látni róla?

Autotec1

Sziasztok
Használ valaki ilyen kézivezérlőt Vista CNC P2-S
https://www.youtube.com/watch?v=1DIsrBARtew
Van egy apró problémám vele: néha , teljesen váratlan pillanatokban kilép, csak akkor, ha nem használom, működés közben mindig stabil, de programfutás közben az állványán pihenve néha elalszik.

TBS-TEAM

Eszközkezelöben nézd meg az USB-t az energiagazdálkodás
fül (a gép kikapcsolhatja ezt az eszközt) pipát vedd ki.
József

Autotec1

ium8w94xp

Sziasztok.

Van itt esetleg olyan, aki uccnc-t fiberlézervágóval használ?

Autotec1

Tud valaki UCCNC eszterga módhoz post processzort ?
Ha nem akkor ki szeretne anyagilag beszállni a megírásába?
Költsége 50-100e Ft "felszereltségtől függően"(hivatalos Fusion 360 szakértőt kérnénk fel a munkára)
A post processzor a mi tulajdonunk lenne, nem kerülne fel az ingyenesen letölthető  listára.